- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeBBe
csendes tag
Ja bocs, most látom, hogy olyan is van...
A bios-t azért frissítettem, mert amikor nekiálltam azt hittem, hogy az El Capitan csak UEFI boot-al működik, az pedig csak így volt megoldható. Most már hagynám így, amennyire én utána jártam, jók a tapasztalatok ezzel a bois-al.
A Clover újratelepítéséhez az egész EFI partíció tartalmát kukázzam ki, vagy csak a Clover mappát?
-
BeBBe
csendes tag
Nem tudom milyen beállítást kell keresnem, mert spéci bios-t raktam fel az UEFI boot miatt, abban pedig nincs secure boot opció, de elvileg jól van beállítva, ezt az útmutatót követtem: http://www.tonymacx86.com/threads/guide-acer-aspire-5755g-5750g-el-capitan-uefi-clover.177165/
Viszont találtam egy mási útmutatót, amiben hasonló problémáról írnak(utolsó lépés a Clover második telepítése után):
https://eladnava.com/install-os-x-10-11-el-capitan-on-hackintosh-vanilla/
Clover boot menujében beállít valamit, de nem teljesen értem, hogy mit? Az USB-ről valóban látom az SSD-hez tarozó boot options-t, de mi ez az "Add Clover boot options for all entries"?
Hiába kattintok erre az opcióra, nem lesz tőle bootolható az SSD. Valamit rosszul csinálok? -
BeBBe
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok Hackintosh ügyben, a gép amire telepítenék: Acer 5750, i5-2430M cpu, 4gb ram, 256gb SSD.
Az El Capitan szépen fölment rá Clover bootloaderrel, és indul is, de csak az USB-ről tudok bootolni, hiába telepítem a Clover-t azonos beállításokkal az SSD-ről még a Clover bootmenüéig sem jutok el.Próbáltam már az egész EFI mappát átmásolni az SSD-re, meg a nulláról is összeállítani, de valami nem az igazi.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest