- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczviktor
csendes tag
válasz
raczviktor #6216 üzenetére
Nos!
Hát nem sikerült az iDeneb verzióval sem, feltelepül rendesen, aztán ujraindul bejön a szürke képernyő, rajta az alma logo és semmi. Aztán ujrainditom és még odáig sem jut el, csak vár mintha nem lenne rendszer sem a gépen, egyszerü fekete képernyő és pislog a dosos csik(_ ez. Próbáltam bejelölni a custom instalnál azokat a drivereket, amik nekem vannak, meg nélkülük is, de ugyanaz. Most visszaformáztam és feldobtam egy Ubuntu 10.10-et.
Esetleg valami tipp? még egy iAtkos verzióval megpróbálkozok. -
raczviktor
csendes tag
válasz
raczviktor #6201 üzenetére
[link]
Ez a verzió nem megy, bebootol nyomok egy entert aztán egy villanásra mutat parancssorokat és ujraindul. próbáltam F8-al de semmire se jutottam, mert csak ujraindult ugy is. Ezek szerint próbáljak más verziót, vagy valami kimaradt?
[link]
ez a verzió meg nem jön le, mert az utolsó 12 megára nincss seed. Más verzió kell. -
-
raczviktor
csendes tag
ez torrent nem warez. és a téme: Mac OS X - PC-re! ez alapból törvénytelen, akkor meg? ahelyett hogy beszólsz inkább segits. mindössze szeretném kipróbálni az os x-et, mert nincs egy ismerősömnek se hogy megtudjam mivel jobb mint a windows. ha megtetszik akkor összespórolok egy macbookra.
-
raczviktor
csendes tag
válasz
raczviktor #6187 üzenetére
Találtam 3 rendszert ami elfér egy sima dvd-re:
http://thepiratebay.org/torrent/5203531/Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_Intel_AMD_made_by_Hazard
http://thepiratebay.org/torrent/5401125/SNOWLEO_MAC_Snow_Leopard_OSX86_64_For_INTEL_AMD_32_64_MBR_GUID
http://thepiratebay.org/torrent/6195564/Snow_Leopard_10.6.6i_by_Hazard
A legutolső tünik a legjobb választásnak, mert az a legujjabb. Szerintetek? -
raczviktor
csendes tag
kisegitene valaki egy rövid válasszal?
-
raczviktor
csendes tag
MSI CX600 laptopra szeretnék feltenni Mac OS X Snow Leopardot.
A konfig:
Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10 GHz 2.10 GHz
RAM: 2,00 GB
Videókártya: ATI Radeon HD 4330
Hangkártya: Realtek HDA
Hálózati kártya: SiS191 Ethernet Controller
Egér: Szabványos USB-s.
Winyó: 320 Gb. 2 partició (C: 45,3 Gb / D: 252 Gb)
Egyebek: Tapipad, bill, cam, mic.Az érdekelne, hogy lehet-e ilyen konfigra Mac OS-t rakni és ha igen honnan tudom letölteni és hol van hozzá valami alap telepitési utmutató (ha lehet magyarul). A C: particiómra szeretném felrakni, mert a D:-n vannak a cuccok. Jelenleg Win7 van rajta, de arra nincs szükség, ha menne a Mac OS.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest