- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- iPhone topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Játékos #15213 üzenetére
Ha fullos funkcionalitást akarsz, akkor Gigabyte lapok a jók. 1155-os GB lapokból én a H67N-et és a Z68MX-et próbáltam (jelenleg is ez van). Egyetlen apró hibájuk van, de ez az összes lapnál jelentkezik (vannak már javítások, de eléggé típusfüggő). Sleep után kb csak 10 sec után van USB, akkor újramountol mindent. Van, akinek nem is megy sleep után az USB.
.
Nyilván nem lesz olyan tökéletes mint egy Mac, de alapvetően ha csak az OS sebességét nézed, akkor jó. Kipróbálni jó lesz.VGA-t passzolom, nekem full vanilla kártyám van, nem vagyok otthon VGA témában.
mod: Alaplap témában ami számít: Audióból Realtek ALC8xx kell, LANból is Realtek. USB 3 az érdekes téma, nekem az Etron chip megy jól, sokaknak csak a NEC. Ami másik, hogy legyen hozzá DSDT (ezzel lesz fullos az OS X, energiagazdálkodás, sleep, hang, és apróbb finomítások). DSDT, leírásokat itt találsz. Mivel Inteles a géped, mehet fel a retail OS X, nem kell iAtkos és tsai. herélt OS-t felrakni.
Lapok közül itt tudsz válogatni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő