-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
a fo okom az OpenCL volt, szeretnem kiprobalni, osszehasonlitani CUDA-val... meg persze a rendszer is erdekelt, foleg a biztonsagi dolgai..
telepites: mukodo Leo alol elinditottam az OSInstall.mpkg-t, es feltettem egy ures particiora.. eloszor a 9-es PC EFI-vel boot-oltam, azota van mar PC EFI v10, azt hasznalom Chamaeleon 2 RC-vel.. kezdetnek egy dsmos-t, VoodooPS2-t es egy NVkush-t adtam a rendszerhez, aztan szepen osszevalogattam, ami meg kellett..
most a DSDT-vel szorakozok, valami normalis zajszint/homerseklet aranyt szeretnek elerni.. ha ez megvan, johet az OSX86_64 projekt
mar boot-oltem 64 bites kernelt, de a driverek nagy resze nem megy vele.. ossze kell vadaszni a forrasokat, aztan forditani 64 bitre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Napelem
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest