Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sad_Vamp

őstag

Na végül részben oldódni látszik a dolog....
    Olyan paranormális jelenség tanuja voltam, amit magam sem hinnék el, ha nem látom!

Szóval, tegnap éjjel, amikor már minden kötél szakadt.... gondoltam egyet és kitaláltam mi azaz 1 dolog ami állandó volt mind2 gépnél a reinstalloknál.... az SSD...
    Kikaptam az MBP-ből az intel SSD-t, és rá kötöttem a haklira, ezután nem voltam rest, kiszedtem a hakliból a samsung evo SSD-t és azt be a MBP-be....

ezután mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig, semmit nem változtattam meg a módszereimen.... és vicces dolog történt:
    láss csodát, mind2 rendszer felment jóformán mint kés a vajba... a haklira sikerült vissza rakni a win-t, az MBP-re pedig a High Sierra-t (még nem teszteltem, remélem ez már nem fog szaggatni, elméletileg nincs oka rá....mondjuk a mojave-nak sem volt)
    Ezt a hozzászólást most a haklis winről írom... és úgy tűnik, normálisan működik a win.

Szóval találós kérdés, szerintetek mi a búbánat történt?!?!
    mitől lett hirtelen inkompatibilis a samu SSD a haklival, az intel SSD pedig a MBP-vel?
    mitől kezdtek el az SSD-k hirtelen működni a csere után?

egyszerre lenne "véres a torka" mind2 SSD-nek, és most csak időt nyertem? Vagy mi történt a cserével, ami a csere nélkül nem történt meg?
    (hakli esetében külön vicces, hogy a mojave is pontosan ugyan olyan SSD-ről bootol mint amin a win is volt eredetileg)

Van valakinek valami elmélete esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák