Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kushwavez #32113 üzenetére
vehetsz egy USB hangkártyát
+1
Több év hacklyzás után én is erre jutottam. Az a helyzet, hogy valami mindig hanyatt vágja az ALC-s megoldásokat, e miatt egy update után általában ácsolgatni kell. Mindig meg tudtam csinálni én is, hol gyorsan, hol rengeteg szívással, aztán amikor ment, akkor meg sleep után nem ment, így megint jött a szívás. Annak ellenére, hogy a működő állapot végül mindig elérhető volt, baromira meguntam az egészet. Azt az időt sokkal hasznosabban is el lehet tölteni, amit az ember hackosx audio faragással tölt
Szóval én vettem egy jobb fajta (Scarlett) USB "hangkártyát", de tényleg 500Ft-ból is megoldható a dolog akár, a határ meg persze a csillagos ég. Hackly esetén amúgy is válogatni kell a vasat, adott esetben plusz pénzt költeni, én egyszerűen bevettem ebbe a feltételrendszerbe a hangkártyát is, és lekönyveltem a "hackosx árának". Sokkal egyszerűbb így az élet
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest