Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
én emlékszem az első 386-osomra és amikor először szétcsesztem rajta a DOS-t... azátn jött a helyi szaki 3 floppyval és megoldotta a problémát... aztán lemásoltam a floppyt és én is meg tudtam oldani a problémát
Akkor jöttem rá hogy az NC != DOS, el lehetett kezdeni buherálni az autoexec.bat-ot meg a config.sys-t hozzá adni a mem386-ot meg mittomén miket
aztán a win95-98-as időkben amikor addig irkáltuk át a játokok *.ini file-jait amig el nem indultak végre a gépünkon.
... Csak aztán egy idő után ráun az ember és jobban örül, ha a dolgok működnek, nem kell vacakolni, mert azt a sok időt másra lehet/kell felhasználni. Az idő meg olyan dolog ami ha tetszik, ha nem: véges! Mi pedig úgy élünk, mintha végtelen lenne, pedig nagyon nem az (csak kevés dolog tudja ráébreszteni erre az embert). Ez által talán már érthető hogy bizonyos dolgokra miért szán az ember annyi időt, amennyit és nem többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Akkor jöttem rá hogy az NC != DOS, el lehetett kezdeni buherálni az autoexec.bat-ot meg a config.sys-t hozzá adni a mem386-ot meg mittomén miket
aztán a win95-98-as időkben amikor addig irkáltuk át a játokok *.ini file-jait amig el nem indultak végre a gépünkon.
... Csak aztán egy idő után ráun az ember és jobban örül, ha a dolgok működnek, nem kell vacakolni, mert azt a sok időt másra lehet/kell felhasználni. Az idő meg olyan dolog ami ha tetszik, ha nem: véges! Mi pedig úgy élünk, mintha végtelen lenne, pedig nagyon nem az (csak kevés dolog tudja ráébreszteni erre az embert). Ez által talán már érthető hogy bizonyos dolgokra miért szán az ember annyi időt, amennyit és nem többet.
tlac