- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifi
csendes tag
Realtek ALC269
Szájbarágósan el tudná valaki magyarázni, hogy ezt hogyan kell csinálni?Sikerült a 6550M-et működésre bírni, már csak a hangkártya van vissza!
Leírom nekem hogyan sikerült.Első lépés: letöltöttem és felraktam iAtkos ML2-t MBR partícióra chameleon bootloaderrel a testreszabásban. (azt hiszem magyarul valami fő rendszerindító)
Második: bootoljunk a chameleon segítségével, ha fekete képernyőt ad, akkor jó úton vagyunk, ugyanis ekkor működik a videókártya, de a vga meneten adja a jelet
Harmadik: bootoljunk úgy, hogy chameleon menüjében a következőt írjuk be: GraphicsEnabler=No
Ekkor elindul 1024x768-as felbontásban a rendszer.
4. töltsük le a legfrisseb clover bootloadert, telepítsük oda, ahova a mountain liont telepítettük, a testreszabásban a következőket pipáljuk be:-bootloader: install boot0af in MBR
-CloverEFI: CloverEFI 64-bits SATA
-Themes: mindegy, válassz egyet, én az elsőt válaszottam
-Drivers64UEFI: EmuVariableUefi-64
-Install RC scripts on target volume5. Ha ez sikerült, írjuk felül a /EFI/Clover/config.plist fájlt a következővel: ez a saját configom, nagy valószínűséggel jó: 6550M, 5650M-hez és a többi 5xxxM illetve 6xxxM kártyához
6. Indítsd újra a gépet és elvileg tökéletesen fut minden.
Nálam ez bevált maximálisan. Ha valakinek kérdése van akkor írj kérlek egy privátot, hogy kérdeztél tőlem itt, mert nem biztos, hogy mindig figyelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest