Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LógaGéza

veterán

Na végül felkerült a rendszer, a régi módszer volt a legjobb: Restore OS X Base System a pendrivera, Chameleon telepítés, SMBios.plist írás, FakeSMC.kext, és -v -f -x GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 után indult is a telepítés. Felment percek alatt, végül MultiBeasttel felmentek a Kextek, engedélyeztem a TRIMet az SSD-n, beállítottam a RAIDet, és beraktam a VGAm. Egyelőre megy minden úgy néz ki. Kellett egy pár patch, de megy a HDMI Audio is. Sleepbe lemegy, de szinte azonnal vissza is jön, viszont nem ad képet, amíg nem nyomok egy gombot - ennek még utánnajárok majd.
    Bárkinek lenne kérdése jelezzen nyugodtan, ellenőrzök bármit.

Kezdem is:
    Telepítés előtt BIOSban átállítottam elsődleges VGA-nak a integráltat (HD4600), majd visszaraktam a másikat, de a HDMI kábelt nem dugtam vissza valamiért. Tökéletesen felismeri (Zotac GTX 560 Ti), kiír róla mindent a System Profiler. Ezzel kapcsolatban felvetődött egy olyan kérdésem, mivel még sose használtam kétkártyás rendszert, hogy át kell-e dugnom a kábelt/letiltanom BIOSban a integráltat, hogy használni tudjam a dedikáltat, vagy maradhat így, és automatikusan átvált rá, hogyha kell a teljesítmény?

Új hozzászólás Aktív témák