Új hozzászólás Aktív témák

• DJackson

tag

Sziasztok!

Egy kis problémába ütköztem mikor liont vagy mountain liont akarok telepíteni.

lap: GA-P55-UD3R
    proci: i5-750
    vga: ATI 3400 - 512 MB

Nos iBoot-al be tudok bootolni és transmac-el létrehoztam az usb kulcsot a telepítőnek. AHCI meg HPET bios beállítások rendben vannak. Az alaplapom megfelelő dsdt.aml fájlját betettem a /Extra könyvtárba. Legújabb BIOS verzióra frissítettem és hozzá tartozó dsdt-t választottam. Be is jön a a chimera, és ki tudom választani a boot médiát. Sajnos azonban itt megáll a tudomány.

-v kapcsolóval látszik hogy elindul valami. Az irás, hogy custom DSDT-t használok is látszik. Jön kb 30-40 sor kiírás, írja a procit ramot, vga típust, és mikor kiírja hogy starting darwin, utána egy fekete képernyő fogad, és sehova nem lehet lépni. Csak a reset gomb marad.

Szerintetek mi lehet a probléma? Ha GraphicsEnabler=No -t beírom, akkor is ez van. Gondoltam a videokártyára. Így kerestem egy kext-et ezt találtam ati kext és ezt a zipet kicsomagoltam, és a 2 benne lévő könyvtárat betettem a /system/library/Extensions mappába úgy ahogy vannak. Lehet hogy ezt rosszul csináltam? Úgy tűnik semmi hatása nem lett ennek a műveletnek. Nem tudom már hova legyek bánatomban :(

Köszönöm a segítséget előre is:
    Dani

Új hozzászólás Aktív témák