- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
AdamP900 #16123 üzenetére
hardwarefüggő és kényes.
még a legjobb hardwareket is ki tudja sz*patni az apple azzal, hogy megvariálja az energiagazdálkodási dolgokat. aztán vagy azzal kell szarakodni, hogy visszarakni valami régi kextet vagy eleve zsír újra kell várni, amíg valaki hackel egyet.nekem pl. a videókártyával van rendszeresen sz*póroller, mert állandóan meg kell szerkeszteni két kextben a dev és ven id-ket, hogy eleve felismerje.
de most legutóbb pl. az applesmc filet kellett régire cserélnem(életemben először találkoztam ezzel a kextel, illetve a fakeSMC-t kellett frissítenem és ha ki volt nyomva a biosban a speedstep, akkor pár óra után random lefagyott.szóval azt mondanám, hogy lehet 98% körüli hackintosht csinálni, de tökéletesen megbízhatót nem és ez valószínűleg az idők végezetéig így lesz.
én már régen tervezem, hogy szerzek egy macbookot és a pc-n pedig csak úgy lesz egy osx, "ha van valami alapon", de windows lesz rajta lebutítva földig, hogy csak játékra és skypera legyen alkalmas arra a napi 1-2 órára, amikor játszikolni akarokmacbookot akarok fő gépnek.
ja és most hackliról beszéltem.
a rendes mac gép elég atomstabil tud lenni, ha az ember kiöli magából a windows vénát és nem kezdi el baszogatni és átszabni meg a fene se tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest