- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
bajtokarpi #1740 üzenetére
Nekem egy berserker a main karim és nincs altom, illetve most már van egy lancemaster, de csak rátettem a passt és más semmi.
A main karim 1400 feletti, minden kontentet le tudtam tolni random csapatokkal eddig. Idő és türelem kell hozzá (mondjuk idő több althoz is). Kipróbáltam más classokat de nekem a berserker jön be, a többi nem nagyon érdekel, így az altokra szánt időt mással töltöm. Pl az adventurer bookomban Yorn (83.8%) és South Vern (55%) kivételével minden terület 90% felett van, megvan az összes omnium star (legalábbis 6 mert a 7. a fene tudja mi lesz), mokoko 1200 és a többi collectibles is elég jól áll. A roster lvl 109 egy karakterrel. Az expresst is a main karira toltam el, gyorsabb így és kell a silver, meg pl a rapport dolgok. És nem költöttem a játékra számolatlanul a pénzt, összesen 2 pakkot vettem meg amiknek az együttes ára kb egy AAA konzolgame árával egyenlő, nekem ennyit megért, hogy jól szórakozom.
Szóval lehet ezt csinálni alt nélkül is, de valóban egy supportot ezerszer előbb behívnak bárhová, ahogy minden MMO-ban a healer és a tank volt a legkönnyebben instáztatható kari.
-
Sirandrish
legenda
válasz
bajtokarpi #1742 üzenetére
Vannak olyan elemei a játékban, főleg az end game részen (csak ott), amiket csak csapatba tudsz letolni. Oda hasznos lehet a support, mert sokkal könnyebben bejut 1 partyba mint egy DPS amikkel dunát lehet rekeszteni. Persze ha mindenképp DPS-t szeretnél, akkor a DB az jó választás..
-
Sirandrish
legenda
válasz
bajtokarpi #1740 üzenetére
Pala vagy Bard...őket mindig keresik, minden partyba kellenek, és szeretik is őket.
Ha még egy DPS-t szrrtletnel akkor Deathblade pl...de kb bármit kezdhetsz -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
bajtokarpi #823 üzenetére
Az egyertelmu, hogy meg akarjak oldani a problemat, mert rengeteg otthagyjak a jatekot emiatt, illetve a negativ kritikak miatt masok meg ki sem probaljak.
-
kicsako
őstag
válasz
bajtokarpi #818 üzenetére
Mégis hogy kellene normalizálniuk a belépési "problémát"? Ha többen próbálnak belépni mint amennyit elbír a szerver, akkor ez történik. Ezt nem tudod megoldani
Lenyilatkozták már, hogy nem tudják bővíteni a mostani régiót anélkül hogy instabillá válna az egész játék, ha megtennék akkor gondolom meg az lenne a baj...
Akinek gond a sor át kell menni EU Westre, és játszani que nélkül. Bár értem, jobb megoldás itt panaszkodni mint tenni érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged