Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Nem tudják megoldani, oké értem, vagy nem akarják. A mai digitális világban ezt lenyilatkozni, hogy "nem tudják bővíteni a mostani régiót anélkül hogy instabillá válna az egész játék" hát, oké.
Tudtommal ez egy fórum, ami arról szól, hogy a tagok megosszák egymással az észrevételeiket, én is ezt tettem. De én kérek elnézést, hogy elkezdtem játszani egy szerveren, ami gyakorlatilag elérhetetlen 10 napja. Ja és ez nem panaszkodás ez tény. Ez az ő dolguk lenne, hogy megoldják, de lehet úgy vannak vele, hogy megvárják, hogy "lekopjon" a játékos állomány, és minden happy lesz.
Szerinted, ha mondjuk xy befizet egy gold pack-ra és folyamat problémákba ütközik ez így rendben van ugye? Ezt te sem gondolod komolyan.Hrigh_77 ott a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest