Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
ne add fel az első halálnál, megöl egy párszor utána már meg tudod ölni, nem baj ha rámegy minden hp töltőd, előbb utóbb meg se tud majd ütni. az is lehet h ki lehet kerülni, sok ilyen szopatás van az összes ds-ben, hogy csak később tudod megölni. a bloodborne elején is van ilyen...
-
pomk
őstag
Nekem a rogue vált be deception, és "fist weapons" (nem tudom lefordítani magyarra) és tör használatával.
Varázslatoktól egyébként nem vagyok elájulva...nem találtam olyat igazán hasznos lenne...
Deception ágon mindegyik leírása elég csábítóan hangzik, de a valóságban sokkal többre megyek ha inkább fizikai támadást alkalmazok, főleg ha parry-zek, vagy a pajzzsal hárítók és extra sebzést viszek be utána.(#8) _drk
Milyen botot használtál? Megtudnád itt keresni légyszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest