Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
ne add fel az első halálnál, megöl egy párszor utána már meg tudod ölni, nem baj ha rámegy minden hp töltőd, előbb utóbb meg se tud majd ütni. az is lehet h ki lehet kerülni, sok ilyen szopatás van az összes ds-ben, hogy csak később tudod megölni. a bloodborne elején is van ilyen...
-
pomk
őstag
Nekem a rogue vált be deception, és "fist weapons" (nem tudom lefordítani magyarra) és tör használatával.
Varázslatoktól egyébként nem vagyok elájulva...nem találtam olyat igazán hasznos lenne...
Deception ágon mindegyik leírása elég csábítóan hangzik, de a valóságban sokkal többre megyek ha inkább fizikai támadást alkalmazok, főleg ha parry-zek, vagy a pajzzsal hárítók és extra sebzést viszek be utána.(#8) _drk
Milyen botot használtál? Megtudnád itt keresni légyszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest