Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Nekem a rogue vált be deception, és "fist weapons" (nem tudom lefordítani magyarra) és tör használatával.
Varázslatoktól egyébként nem vagyok elájulva...nem találtam olyat igazán hasznos lenne...
Deception ágon mindegyik leírása elég csábítóan hangzik, de a valóságban sokkal többre megyek ha inkább fizikai támadást alkalmazok, főleg ha parry-zek, vagy a pajzzsal hárítók és extra sebzést viszek be utána.(#8) _drk
Milyen botot használtál? Megtudnád itt keresni légyszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- Nintendo Switch Lite Grey 32GB+Ajándék 32GB Kingston MicroSD
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest