Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
nekem még sose volt zöld, direkt kipróbáltam, levettem mindent és akkor is fehér maradt. de nem is úgy néz ki mintha zöld színre tudna váltani, minden más szám is fehér, ez ahogy nézem csak számszakilag mutatja az értéket, nem színeződik, felvettem a legnehezebb cuccokat is, akkor is maradt fehér...
-
Djuree
félisten
én azokat a pajzsosokat lelövöldözöm, a parry nem nagyon megy itt se meg a bloodborne-ba se. nagy a faith-em, másra nem is adok, kis endurance meg vitality még és annyi. adtam pár pontot a luckra is, bár sztem semmi hatása.
általában a bossokat is lövöm, ezt a beastet úgy próbálom, csak lassú így (tegnap fél hp-ja volt és lefagyott a játék), de ha közel megyek meg kinyír. időm meg van, szval lassan de biztosan. -
_drk
addikt
Qamar a fire sebzésű! Addig szépen sorban monk Staff, prejustice vagy mi. Mondom azt egy kis ági nevolessel es az alap kicsi utes ad az ellennel egy kis hátra lökést úgy abszolút nem tudnak megütni. Es a rá szaladás is hatásos. A vége felé volt már gyenge.
A varázslatok meg a brawlernél jók, van a rage sokkal erősebb gyorsabb vagy az minden nagy harcnal jo. A ram meg jó nagyot sebez. Az 4. Skill is jo csak közeli es be kell célozni.
Masik kérdésed ott én is megakadtam, pontosan nem emlékszem de van sok végig játszás neten, meg youtube video. Kísérgetni kell is ki ott katonákat És ott nagyon nagy területen ki kell irtani Mindenkit. Vmi ilyesmi rémlik.
-
_drk
addikt
Én egy éve vittem át! Medium páncél, brawler varázslatok, és harci bot. Úgy lekombózod az ellent meg se tud mozdulni.
Simán végigvittem!
Volt egy bot amihez sok ági kellett, aztán volt egy bot amihez 27 intelligancia na az volt a nyerő. A varázslatok sebeztek mint a dög, mana volt bőven. Es ami a legjobban tetszett a legvégéről is könnyen vissza mentél a legelejére. Es vissza is kelett a jó cuccért. Rengeteg rejtett láda.
Át is viszem megint! -
Kvelstadt
veterán
Ja valszeg az.
Könnyű akarok lenni és gurulgatni.
De azért egy könnyű kardot felraktam mert sz első bossnál kb olyan közel voltam hogy már a nyakába lihegtem azért hogy dagger-el elérjem.
Gondolkodtam még a közepes súlyu classon is de aztán mégse lettem az. Ds-be ngyon megszerettem ezt az easy roll-os körbetáncolásos stílust. -
Kvelstadt
veterán
Kajak ha beadom a parry-t akkor ne szúrjam meg szemből hanem még kerüljek az oldalához és úgy sebezzek?
Ez elég furán hangzik mert megtörtem a támadását és védtelen szemből. Az lenne logikus mint ds-ben jogy szemből adok neki.Egyébkènt én egy daggeres class-t indítottam a zöld színű spelles classal párosítva de fogalmam nincs mi ennek a kombinációnak a class neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest