Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Vegre lett alkalmam megvenni a jatekot es amilyen szinten behuzott az elso 20 ora, olyan szinten onismetlo es faraszto lett a masodik fele.
A legjobb hangulattal megaldott Souls jatekom az Elden ota, bar itt is vannak kevesbe jo helyek, amik valahogy nem illettek az osszkepbe, de ez altalanossagban a Souls cimek sajatja, hogy valtozatos legyen.
A mapek 50-60% -ka es a zenek zsenialisan atmoszferikusak, buggal talalkoztam parszor, illetve szeretett crashelni random effekteknel es a teljesitmeny is eleg felemas, de Unreal Engine, nem is vartam mast.Szerintem sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ebbol es a kevesebb tobb lett volna szamomra. Az onismetlo npc -k es a palyak felepitese mar csak farasztott, foleg az unfair mennyisegu ellenfellel, igy atment egy ido utan az egesz egy legyen vege erzesbe, amit nagyon sajnalok.
Ha lesz masodik resz es ezek balanszolva lesznek mindenkepp tuti vetel, mert igy is a legjobb multiplatform cimek egyike amivel jatszottam jo ideje, csak nem szabad tulzasba vinni es hatha a kellemetlen erzest amivel jart az utolso negyede, igy ki lehet hagyni az egeszbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest