-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Az írásban a linkeket amúgyis egyesével kellene átírni, így nem sok előny, hogy egyszerre fel tudom tölteni a képeket.
Nagyon sokszor használom az imageshack-ot, de arra jutottam, hogy Ph-s íráshoz Ph-ra töltöm fel a képeket. Így nincs az, hogy Ph van, imageshack nincs - amit megjegyzem még nem láttam - . Inkább lelki dolog ez, mintsem logikus érv.
Legyenek egy helyen a dolgok.
-
caizzz
senior tag
az egyenként ellenőrzés nem jó több okból sem:
-nincs rá emberi erőforrás
-ki ítéli meg, hogy mi a minimum szint?A látogatók teszik olyanná a blogoutot, amilyen. Ezt maximum szabályozni lehet. Szerintem erre az időlimit megfelelő. Karakterlimitnek nincs értelme, telecsillagoznák és ugyanúgy ki lenne postolva.
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest