Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy Logitech z4-eshez tudnátok-e ajánlani vmi kiegészítő 2.0-s sztereó hangfalat a z4-es magas szatelitjei helyett?!
Az a "problémám", hogy ezekben a magasakban nincs középsugárzó. Nekem hiányzik ez a közép. A mély ládával teljesen ki vagyok békülve.
Egy szobába untig elég! A front szatelitek is elég lenne, ami a hangerőt illeti, de van egy kis hiányérzetem a hangzást illetően.
Tudtok vmi olyan 2.0-s hangrendszert, amelyikben van közép és magas és RCA a vége, hogy rá lehessen kötni a Z4-es mélynyomójára?! Ha egyáltalán létezik ilyen!!!
Ha van benne mély, akkor az jelenthet-e vmilyen problémát a hangzásban?!
Tulajdonképpen amikre "szükségem" lenne az egy pár front szatelit, amelyik jobb mint a Z4-es front szatelitjei és kompatibilis a Z4-essel. Ennyi!
Köszi!
Talán vki...

Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs