- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
A JBL SCS 178-ra gondolsz? Eredetileg én is olyat akartam, de 4 Ohmos és nem lehet hozzá találni 4 ohmos erősítőt. 6-8 ohmos erősítőkkel árulják, ami szerintem nagy felelőtlenség, ha találnék elérhető árú 4 ohmos erősítőt beruháznék egy JBL-be. Hallottam a Media Marktban és elmondhatom, hogy a Z-5500 a közelében sincs. Mondjuk nem egy kategória a két rendszer.
-
ntommy
csendes tag
http://logout.hu/iras/logitech_z-5500.html
Itt azt irják zenére nem olyan jo!!
Én pedig arra használnám... Dance 4ever name ANDROMeg egy szülinapi egész napi zenelélst is tul kéne élnie. félek kicsit a melegedéstöl de 150em nincs sztereó erősítő és két szép nagy hangfalra...
-
_Warrior_
tag
nincs, megnéztem.
X-Fi Surround 5.1:
Playback
* USB 2.0: Stereo/Surround - up to 24bit /96kHzConnectivity:
* Mic In/Line In
* Headphone/Front Left & Right Speaker Output
* Center/Sub Output
* Rear Left & Right Speaker Output
* Optical Digital OutputElvileg ezen van megfelelő kimenet - kérdés az, hogy DTS-t viszi-e?
-
Borkai
tag
Na jó, kicsit nyálas voltam, de mindig csak a negatívumokat emelik ki a kritikákban, szerintem az emberek nem arra kiváncsiak "miért nem jó", "mit nem tud" hanem hogy mit tud? A tökéletestől messze lenne? Azt mondják tökéletes nem létezik, szerintem ez baromság, mert túl sokat használjuk ezt a szót. A tökéletes nem egy mennyei fogalom, csupán vágyaink kivetülése szubjektív formában. Néha szerényebb dolgokra is azt mondjuk "tökéletes" és ez így van rendjén. Javaslom vezessük be az abszolút tökéletes fogalmat, ami már nem enged kompromiszumot, és valóban nem is létezik.
Szóval miután kifejtettem a tézisemet, már bátran mondhatom, a z5500 nekem tökéletes!
Minél többen mondjuk ezt, annál többen hiszik el, hogy nekik is tökéletes lesz. -
Borkai
tag
Már rég volt igazán hihető áttekintő óda itt a Z5500 hangfalszettről ezért az újaknak felvázolom a fél éves tapasztalataimat:
Ha ennél jobban szól vmi (szebben, tisztábban, erősebben), akkor azt nagy ívben elkerülöm, mert teljesen megvagyok ezzel elégedve, és nem akarom tudni, hogy ennél lehet jobb is. Megjegyzem ennyi pénzért nem lehet!
Jó a filmekhez, jó házimozi. Amióta megvan azóta úgy vélekedek egy lejátszónak semmi értelme, hisz csak rákötöd a gépre, ami mindent le tud játszani. (akkor amikor és azt amit csak akarsz) Házimozinál a távirányító isteni áldás, főleg hogy ritkább az olyan vezérlés, ami osd menü (képkitakarás) nélkül állítgatni engedi a surround, center és sub csatornák hangerejét. Pl. este van azt akarod ne kelljen fel mindenki sub le, center fel (nem akkora a robbanás, de mégis hallod a szöveget), ha meg nincs itthon senki SUB MAX és dőljön össze a ház!
Nálam igenis életre kelti a zenét, nem stereo mp3at, hanem dts zenét. Elindul a zene és az énekre mindig felkapom a fejem, mert azt hiszem bejött Phil Collins/Dave Gaham... stb és felült az iróasztalomra és karaokizik a saját zenéjére. Elfeküdve 4évszakot bömböltetni flac-ben felér egy testi-lelki megújulásnak.
Házibuliba több, mint tökéletes. Betölti a teret, és addig lehet hangosítani, amíg a vendégek a fülükhöz nem kapnak kínjukban. / persze akkor már az egész ház zenél és nem annyira tiszta a hang, mint egy süketszobában lenne/
Na most mindez 55-65-75 ezerér (ki hol mikor) fukaroknak 90k (Saturn menjen a pi..)
Józan ésszel feltehetjük a kérdést, kell ennél több? Ha kell, nyilván koncertezni akarsz vagy discot nyitni...megértem.. De otthonra 1 szobába tökéletes.
-
Borkai
tag
-
Borkai
tag
Hát barátom, abban a szerencsében van részed, hogy nálunk van mind a 2ből 1
Azt tudom mondani a panasonic hangjától néha a falra mászok beraktam egy filmet ebbe a házimoziba, amit már z5500-zal megnéztem/hallgattam (jól szólt nagyon HITMAN), és hát ez a fránya SubWoofer lvl (1-3) 1es be is csak morajlás volt de nem is igazi hanem csak fülbedugulus viszhanggenerálós, egyetlen dolog ami jó h álló hangfalai vannak kész..
A logitech szebb hangmínőséget generál, elég erős basszusa van( ami amúgy 16os sugárzó + 25ös passzív, sztem a 16os a bibi ), a panasonic lehet h erősebb, DE MILYEN ÁRON? egész biztos nem tiszta az a mély...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged