- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
mrThomi #11429 üzenetére
zenét halgatnék rajta föképp, késöbb talán laptopra kötni, arrol zenét halgatni,vagy tv-re, tehát a fö elképzelés a zene ! 200-300 euro között ! gondolkoztam Dockokon itouchoz, de nem tudom, szépet szólnak, föleg a Böse cuccok, de nem szépek ! Egy ilyen logiteknek meg látványa van !
-
kaboska
aktív tag
válasz
mrThomi #11418 üzenetére
Helló!
Az én Z-5500-am 3 éves és eddig még semmi gond nem volt vele.
A pid-R920.Biztos ez is számít hogy milyen szériát fog ki az ember
Pedig én aztán meg szoktam kínálni
A 906-ról nem tudok véleményt mondani mert még nem hallottam de azt mondják hogy nincs
olyan erőteljes mint az 5500.
Meg úgy tudom hogy már a Z-5500-öt nem gyártják a 906 az utódja.
Ha találsz elfekvőbe új 5500-öt akkor én azt ajánlanám -
soresi
csendes tag
válasz
mrThomi #11418 üzenetére
Szia
Amennyire tudom a Z906 megbízhatóbb,mint az 5500 de viszont közel nem szól akkorát a mély-nyomója.
A z-5500 mélynyomója az brutális abban biztosan nem csalódnál.Viszont kevésbé megbízhatóbb,nekem személy szerint 7 rendszer ment tönkre sajnos 5év alatt,pedig mondhatni kíméltem őket,nem volt az hogy minden nap ami a csövön kifér.Legtöbb esetben a vezérlő hibásodott meg,Z906 nál egyszerűbb vezérlő van,az stabilabb. -
Termi16
őstag
válasz
mrThomi #3940 üzenetére
Ha xp-t használsz, akkor bármilyen audigy jó (kivéve SE, LS meg ilyen gagyi veziók)
Audigy1/2-t találsz itt a prohardveren is 3-4k-ért szokták árulni őket.Ha vistát használsz, vagy majd vistára szeretnél váltani, akkor viszont x-fi hangkarit kéne venned. Ebből a legolcsóbb az extreme audio verzió kb 8-10k, de ez elég gagyi, a következő a Gamer és a Music, ezek 20k körül vannak újonnan, boltból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest