- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, jókor írod, mikor már leszedtem a 26-ost.
Közben lejött a 22-es is. Hát, hallgatás közben jócskán beletekertem, ez nagyon nem az én világom. Viszont úgy szól, ahogy szólnia kell, ebben kivetnivaló nincs.
Ráadásul most alaplapi hangkártyáról hallgatom, digitális kimeneten. Ennél egy Audigy2 ZS is sokkal szebben szól (mármint analógon), mert a hangkártyán jobb minőségű DAC van, mint a Z-5500-ban. Szóval egy ilyesmi hangkeltő még ajánlott mellé.
-
törölt tag
Nem vagyok képben, ezért rákerestem. Erről (ill. ilyesmiről) van szó? Ha elektronikus műfaj, akkor én csak néhány "klasszikust" hallgatok, pl. Soho Party, Cascada, Groove Coverage... nem röhög, nem szólhat mindig a W.A.S.P., a Maiden meg a hasonlók, mert úgy marad az emer.
Szóval ilyenre is tök jó, ráadásul meg lehet küldeni úgy, hogy szinte csak a diszkógömb hiányzik meg a füst, nomeg a csajok a táncparkettről.Nem lesz gond a Z-5500-zal, de ha van rá több, s nem sajnálod rá, akkor ott a Fefeex által is ajánlott alternatíva. Nekem mondjuk bevallottan "hazahúz" a szívem, amióta a Z-5500 megvan, a gépet többször szó szerint az utolsó csavarig lecseréltem, egyedül a hangrendszer maradt, mert nagyon tetszik.
Áraknak meg nézz utána a neten. Legjobb tudomásom szerint a Cellcom ingyen házhoz is szállítja, ráadásul talán a legolcsóbbak is, én onnét rendelném. (Egy fórumtársnak van róla pozitív tapasztalata.) Vagy BandiT-tól - bár így 69K-ba kerülne - érdemes ott vásárolni, mert nagyon korrekt eladó.
A Pixmániát pedig nagy ívben kerüld.A kettős nick miatt szóltam a moderátoroknak, mert az ilyen itt tiltott, s csak az egyiket tarthatod meg.
-
FefeeX
veterán
Azt tudsz olcsóbban is ha stereo erősítő kell... A H/K+JBL 5.1 kerül 150be... Az mondjuk már jó zenére is (komolyabb körökben 5.1-re ezt csak a H/K erősítőjéről mondják el)
Szal ha csak zene és nem házimozi akkor 2.0... Mondjuk ha sok lóvém lenne lenne abból is mit vennem... Láttam 4kilóért szép magas JBL hangszórót darabját...
Dance4Ever az nem a Spigiből vált ki?
-
FefeeX
veterán
Ilyen felállás nem létezik: jobb Geniust. A Genius semmiben sem ugyanaz a kategória mint a Logitech. Ez kb a közép vs felsőkategória...
Jobbat max akkor kapsz, ha 100k+-t szánsz rá... Pécsen gondolom van MM, menj be és kérd meg h kössenek rá vmit...Minden jó hozzá, aminek van hangkimenete... Sima DVD player, mp3 lejátszó, stb...
-
FefeeX
veterán
Mondjuk azért profi hangrendszernek nem nevezném, komoly körökben azt mondják, géphez jó, házimozinak pocsék. Persze minden relatív. Ha van rá 150-ed, vegyél inkább egy komoly erősítőt (Yamaha, H/K, Denon), meg egy 5.1 hangfalszettet. Házibuliban is azzal jársz jobban. Hangzásra olyan volt (MM-ban próbáltam), mintha játéktelefonnal próbálnál telefonálni (Persze komoly rendszerrel összhas, mert szgépes témában gyönyörűen szól, csak életre nem kelti a zenét...)
-
Henryk
aktív tag
Miért lenne baj hogy régi kiadású? Szerintem a ma kiadott hasonló rendszereket is veri hangzásban és kinézetre is, és elég modern kinézetre is. egy percig nem foglalkoztam vele hogy mikor adták ki, mert jól néz ki és jól is szól. én utódról nem tudok, de nemis kerestem, nem szándékozom lecserélni az elkövetkezö pár tíz évben
szerintem megállja a helyét buliban is, bár én még nem próbáltam. hallottam viszont hogy ha sokáig nagyon megterheled felforrósodhat, és kikapcsolja magát, de ha melegszik max egy ventit bedobsz a mélyláda mögé, nemhiszem hogy gond lenne vele.Termi16:
a hely nem probléma, jó ez mindenhol, ha jól van beállítva. a kicsi hangszórók miatt hangzása is másabb, ugye erősebb a mély, meg a magas, de szerintem jó az átfedés köztük. hangerővel otthoni használat mellett gond nemlehet. nekem nagyon bejön a hangzása, mivel inkább a mély hangokat szeretem, és az van bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest