Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evko

aktív tag

Sziasztok!

Ma beüzemelt az én Z-5500-am is, leírom a tapasztalataimat...
    Nincs még sok tapasztalat, mivel kb 20 perce megy, de próbálgattam ezt-azt.

Sajnos még 3 satelit hiányzik, így a mély megy + 2 front, pár napon/héten belül meglesz a 3 hiányzó sat, mert már megvan, csak még nem ért ide...

Szóval:

A mély: alapból nem volt sok mély, sőt, inkább kevésnek mondanám full bassal is (touchon full bass). SB audigy 2 hangkárytával hajtom digitális kimeneten.
    Arra egyből rájöttem, ha 96KHZ-es kimenetet állítok neki, egyből több a mély. Tök mindegy, milyen módban van, több a mély.
    Tettem rá a hangkártya hangszínszabályzójával mélyet + a bass redirectet beállítottam, lentebb vettem picit (30%) a frontok hangerejét és most olyan mély van touchon fél bass-nál, hogy szétszáll minden.
    Persze ez még közel sem tökéletes, de már tudom, hogy lehet neki adni ezerrel mélyet, amennyit akarok, és még ennél sokkal több mélyet lehet adni.

A sound touch sajnos vibrál, nem tudom, mit lehetne tenni vele... Megjegyzem, hogy ez nem egy új cucc!
    Ettől függetlenül szépen szól, bár még kell a 3 sat, hogy minden kiderüljön.

Van egy Genius 5000-es (ha jól tudom) hangszettem (5.1 fadoboz), nah, az nagyon szépen szól, de úgy gondolom, ez is tud simán olyan szépen szólni, sőt, ha normálisan beállítom, sokkal szebben.

Olvastam régebben, hogy szidják a mélyet, pedig csak beállítás kérdése. Az tény, ha a Geniust hajtom a hangkártyáról nem kell ennyi mélyet adni neki, de nem hiszem, ha 30%-al több mélyet adok a hangkárytán, a hangkártya belehal vagy leterhelődik. Még nagyon messze van a maximumtól.. :)

Egyenlőre ennyi.

Szép estét és zenélést mindenkinek! :)

Új hozzászólás Aktív témák