Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Ma beüzemelt az én Z-5500-am is, leírom a tapasztalataimat...
Nincs még sok tapasztalat, mivel kb 20 perce megy, de próbálgattam ezt-azt.Sajnos még 3 satelit hiányzik, így a mély megy + 2 front, pár napon/héten belül meglesz a 3 hiányzó sat, mert már megvan, csak még nem ért ide...
Szóval:
A mély: alapból nem volt sok mély, sőt, inkább kevésnek mondanám full bassal is (touchon full bass). SB audigy 2 hangkárytával hajtom digitális kimeneten.
Arra egyből rájöttem, ha 96KHZ-es kimenetet állítok neki, egyből több a mély. Tök mindegy, milyen módban van, több a mély.
Tettem rá a hangkártya hangszínszabályzójával mélyet + a bass redirectet beállítottam, lentebb vettem picit (30%) a frontok hangerejét és most olyan mély van touchon fél bass-nál, hogy szétszáll minden.
Persze ez még közel sem tökéletes, de már tudom, hogy lehet neki adni ezerrel mélyet, amennyit akarok, és még ennél sokkal több mélyet lehet adni.A sound touch sajnos vibrál, nem tudom, mit lehetne tenni vele... Megjegyzem, hogy ez nem egy új cucc!
Ettől függetlenül szépen szól, bár még kell a 3 sat, hogy minden kiderüljön.Van egy Genius 5000-es (ha jól tudom) hangszettem (5.1 fadoboz), nah, az nagyon szépen szól, de úgy gondolom, ez is tud simán olyan szépen szólni, sőt, ha normálisan beállítom, sokkal szebben.
Olvastam régebben, hogy szidják a mélyet, pedig csak beállítás kérdése. Az tény, ha a Geniust hajtom a hangkártyáról nem kell ennyi mélyet adni neki, de nem hiszem, ha 30%-al több mélyet adok a hangkárytán, a hangkártya belehal vagy leterhelődik. Még nagyon messze van a maximumtól..

Egyenlőre ennyi.
Szép estét és zenélést mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest