- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Bocsi, félreérthető voltam; elsősorban a korábban említett Kenwood & Koda kombóra gondoltam, mikor a GT3-assal hozakodtam elő. Amúgy totál egyetértek Veled, a Logi és a GW mellett is lehet érvelni, de végső soron nagy eséllyel szimpátia függvényeként végzi a választás.
Trak: Igaz, csak dobozos termék mániás vagyok, s magamból indultam ki.
[Szerkesztve] -
Austi
tag
Hmm ahh fene akkor nekem is vennem kell egy erősítő mélynyomo 5.1 hagfalpárost ugyérzem
Ha már a z-5500 megse közelíti
Amugy én is mondtam neki hogy vegyen Audigy 2 ZS-z mert sokkal jobb lesz de konkrét érveket nemtudtam fölhozni neki hogy mivel is lenne jobb.
Tudnál ilyeneket mondani hogy mivel lenne jobb a mostani helyzet Audigy 2 Zs vel mint az alaplai hangkarival?? -
Austi
tag
Haweromnak Kenwood krf-v5070d-s erősítője van 5x100-as,Koda SW 952 mélynyomoja 150w-os, első hangfalpár ahogy írtad is ''első kettő háromutas földönálló hangfal''
150w-os szintén ez is, center 90w os neki, hátso hangfalpár 70w-os.Az 5.1-es rendszer is Koda de a típusát nemudom.
Jah és Abit nf-7-es alaplapra integrált hangkártyával tolja.
Nah ezt szeretném megközelíteni z-5500-el.
Lehetséges lenne ez? -
ByB
addikt
Végülis vettem egy Gigaworks-t a CHS-nél: 64.000 Ft-ért. S amiért ezt leírom: mert ugyanennél a cégnél a Logitech Z-5500: 63.000 Ft!!! Ez azért pofátlanság... Szívesen társulnék valakivel, hogy áthallgatnánk egymás rendszerét és akár összedobhatnánk egy szolídabb tesztet is, pusztán szubjektív alapon!!! Majd leadnánk a Ph!-nek és rommá keressük magunkat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest