- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
_calogero
tag
Namost a lakásomban vadiúj réz vezetékek vannak, földelt aljzatokkal, új biztosítékokkal, éritnésvédelemmel fullosan, és 1-1 APC túlfesz elleni elosztóra van minden kötve!
Nekem elsősorban, asztali DVD lejátszóra lenne kötve (ha Creative s750-est veszek, akkor meg csak arra), gépen nem sűrűn hallgatok zenét (szinte csak HDDs Walkmant használok erre), filmekbe is csak belenézek, mert azokat is asztalin nézem, ezért a géphez csak egy Creative headset van csatlakoztatva!
Van egy Pana hifim ami néha szintén pattan 1et halkan amikor villanyt kapcsolunk, de ez majdnemhogynem normális jelenség!
Ami aggaszt az a búgás, amit már egy korábbi THX-es Logitech-nél is minden teszt megemlített! Jó lenne tudni, hogy akkor mi is van!?
Neked mióta van meg az 5500-as?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Akkor valószinű, hogy csak a hangkari nem tudja rendesen kiaknázni az ezen szettekben rejlő potenciált... A helyedben beszereznék egy jó kis hangkártyát (pl.: Au2), aztán hadd szóljon!
Mondjuk hangosabbnak nem hiszem, hogy hangosabb lesz ettől, de ami engem illet, én eddig akárhányszor megpróbáltam kitekerni, kb. 3/4 állásnál mindig abbahagytam, igy is majd' leszakitotta a képemről a bőrt.Már nem is kisérletezem ilyesmivel, megnyugodtam, hogy a rendszer tejlesitménye számomra elegendő.
A fenti szabály alól mindezidáig kivételt képező DVD filmek problémája is megoldódni látszik, szóval minden tök jó!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Én nem hallottam a két szettet egymás után szólni, s nem is vagyik csalódott...
Na, de most komolyan. Milyen hangzásbeli különbségek vannak a kettő között? Mennyivel szól szebben egyik a másiknál? Hangteljesítményben mennyire szárnyalja túl az 5300-at, illetve mennyiben maradt el az elvárásaidtól?
Kicsit más:
Nekem egyelőre csak analóg módon van összekötve a hangkártyával, de DVD-k esetében rettentően meg kell növelni a hangerőt ahhoz, hogy igazán meginduljon a cucc. Erről van is egy topic. (Bővebben: link) Nyugtassatok meg, hogy nem a Z-5500 a ludas ebben, és egy Audigy, valamint egy coax kábel beszerzése múlt időbe teszi a problémámat. -
STingraye
csendes tag
Nem is tudod, mennyire megnyugtattál ezzel a hozzászólással
Nekem ugyanis 5300am van és eddig erősen piszkálta a csőrömet a topichangfal. Csak éppen az enyém kevesebb, mint felébe került az 5500 árának, ha pedig ekkora különbség nincs a két szett között, akkor végre megnyugodhat frusztrált lelkem
A hardveres dekódolásra viszont kíváncsi lennék: mennyiben szól/működik másként, mint a softveres?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged