- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
somez
tag
Igen ezzel a kábeles dologgal egyetértek veled, ugyanakkor úgy érzem az én fülem nem olyan jó hogy érezzem a különbséget. A Z-5500-hoz pedig asszem ráadásul rca csatlakozósak a hangfalak, tehát nem is tudok méretre vágott kábelekkel dolgozni. Azt is tudom továbbá, hogy a a z-5450 hangfalainak külön-külön kell egy konnektor ;-)
Ha csiptetős lenne a z-5500 akkor lehet én is olyat vennék, mert a szegélyléc mögött el tudnám vezetni a méretre vágott kábeleket. -
somez
tag
Nyilván sokkal jobb nála. Ráadásul a Genius-t már teljesen kinőttem és nem csak a számítógéphez hanem TV-hez és DVD-hez is használom. Sajnos problémás a különböző hangforrásokat kézzel váltogatni rajtam ráadásul ha a számítógép megy akkor a DVD is halk, tehát zavarják is egymást. A Z-5500-ra nem mondanám, hogy túl sok nekem hiszen sosem elég
viszont a Z-5450 teljesítménye is elég lenne, no meg persze a vezetékjnélküli szatelitek lehetősége is döntő tényező. Z-5450 tulajok még mindig nem írtak. Feltételezem mindenki az olcsóbb de nagyobb teljesítményű z-5500-at vette meg, a kábeleket pedig elrejtette ahogyan tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest