- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A határ úti Europarkban lévő Saturnban láttam tegnap egy Z-5300-ast, ki volt téve a polcra, azt nem tudom, bontatlan, dobozos volt-e nekik.
Ez a példány mondjuk frissen érkezhetett, kifogástalan állapotban találtam, nem barmolták szét.
Az ára 70k. Nem a fekete, hanem az ezedeti, ezüst szinű változatról van szó, ha valakinek ez még fontos lenne ezekben az inséges időkben. -
törölt tag
válasz
Rover623 #280 üzenetére
Honnan származik?! Rá van irva a dobozra!
Amúgy valóban messze nem adnak le annyit ezek a cuccok, talán a Z-5500 mélyládájáról irta valaki nagy hangfalguru itt a Ph!-n, hogy 60W felett már kopogtat, hogy neki ez sok...
Persze, ettől még piszok jól szól, tegnap mutattam be néhány emberkének, mit is tud egy ilyen, nagyon hamar el is kezdtek integetni, hogy halkitsak rajt. (Az üvöltésük már nem hallatszott...) Ami pedig külön tetszett, hogy még ilyen elviselhetetlenül nagy hangerőn is tökéletesen, tisztán szólt.
-
törölt tag
válasz
oettinger01 #249 üzenetére
Igen, a különbség az, ami deedee mondott, plusz 8''-os helyett 10''-os a mélynyomó membránja, finomították a dekóder egységet, kicsit szebben is szól...
A Z-5500 topicban találsz egy kis kedvcsinálót! -
törölt tag
válasz
oettinger01 #247 üzenetére
A Z-5500-ön van analóg és digitális (coax + optikai) bemenet is! Simán össze tudod kötni a DVD-vel!
Az árát pedig megéri, nekem is ilyen van, gyönyörűen szól! -
törölt tag
Nekem Z-5500-as van, ahhoz adtak egy sima (nem aranyozott végű) kábelt az analóg átkötéshez, ennyi. Se coax, se optikai kábel, semmi. Tiplik dettó, szintén neked kell beszerezni őket. Az 5300-asnál is hasonló lehet a helyzet. De szerintem kérd el az illetőtől a cucc kézikönyvét, abban benn lesz, mi jár alapból a szetthez!
Ha normál körülmények között használják, nem szabad romlani a hangjának. Én a helyedben azért rákérdeznék, hogy szól full hangerőn, vagy kérném a jelenlegi tulajt, küldje meg pöttyet, hadd halljuk, mit tud!
A kapott válaszból/reakcióból lehet következteni, milyen beállítások mellett használja...(Szemét módszer, de kifizetődő lehet.)
-
törölt tag
Hi!
Sokan irták, hogy nehéz hozzájutni a cucchoz, ám én hétfőn láttam egy példányt a Határ úton, az Europarkban lévő Media Matkt-ban!
50k volt az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest