Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Kb. ennyi előnye van az integráltnak. Mármint a driver támogatásra gondolok. Feltelepíted és nincs vele gond (általában). Az Audigy2 ZS nagyon jó kártya XP alatt! Sajna elég gusztustalan a Creative-tól az, hogy a saját termékükhöz nem képesek egy normális drivert fabrikálni.
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Amúgy örülök, hogy neked jó bevált a rendszer.
Használd egészséggel még sokáig! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Használd egészséggel még sokáig!