Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Kb. ennyi előnye van az integráltnak. Mármint a driver támogatásra gondolok. Feltelepíted és nincs vele gond (általában). Az Audigy2 ZS nagyon jó kártya XP alatt! Sajna elég gusztustalan a Creative-tól az, hogy a saját termékükhöz nem képesek egy normális drivert fabrikálni.
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Amúgy örülök, hogy neked jó bevált a rendszer.
Használd egészséggel még sokáig! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Használd egészséggel még sokáig!