- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
Kis zöld izé #338 üzenetére
Tudom de külön Z2300 nincs. Na mind 1 megoldottam. Kellett hozzá egy jobb minőségú Jack kábel (600Ft) érdekes módon tényleg jobb mint a gyári + 1 weller páka és máris működik
-
grunge
addikt
válasz
Kis zöld izé #329 üzenetére
Lassan egy hét utáni tapasztalataim / szubjektív véleményem a Z5300 + HD kombóval kapcsoaltban. Nos, hol is kezdjem...talán ott hogy volt egy Audigy 2 ZS csodám, amit cs*sznek támogatni vista ota normálsian.
Nem kis bűvészkedéssel lehetett értelmes hangot kihozni belőle, amennyiben zenehallgatásról, filmezésről van szó. Az Alchemy egy katasztrófa, THX-es logi ide vagy oda, alig működött a HW-es hang pár játéknál (megjegyzem XP alatt imádtam, ott minden ment mint a kisangyal, ideélis társa a rendszenek).
Megnéztem pontosan milyen ez az alplapi hangkeltő: ALC 888 került a rev. 1.10es abit deszkámra, szóval 'elitebb' fajta. Emulálva tudja az EAX 4.0-át is, némely játék jobban szól a működő szoftver (v2.29 x64) miatt. (megjegyzem, XP-nél nem ez a helyzet, ott mindenhol nagyon elveri az Audigy 2 ZS). Magyarán Win7 RC alatt játékokban előrébb vagyok a HD audióval...sajnos
Jó a hangok pozícionálása, élmény a rendszerrel játszani
Sosem tudom meg, mi lett volna win7 RC alatt normálisan működő creative driverekkel.
(moddoltakkal is ez a helyzet, próbáltam sokmindent. openAL-es cimek szuperek, EAX-osak pedig túlságosan is lutri kategória).
"Egyedül" zenére/filmre gyengébb a HD (az én esetemben). A rendszer hangereje sem kompenzálja a helyenként vacak hangképet - nem mintha kéne, de...
(megjegyzem MP3 file-oknál jobban előjön ez, mint eredeti CD anyagoknál. Ott korrektül muzsikál a cumó a HD-vel a viszonyítási alapomhoz képest). Az általad emlitett recsegések anomáliák teljes mértékben elmaradtak. Valójában már az is hihetetlen, hogy nem szivok a hang driverrel...működik minden!! Luxus van!
Ahogy anyagi helyzetem engedi, bevágok a gépbe egy Xonar D1-et, avval remélem sikerül előcsalogatni a Z5300-ban rejlő lehetőségeket.
Mindenesetre aki tud szerezni szép állapotút használtan, ne habozzon! Eddig nagyon boldog vagyok vele, bőőőven hozza amit 'elvártam' tőle.
-
grunge
addikt
válasz
Kis zöld izé #324 üzenetére
itt válaszolok, ne offoljunk szét két topicot
akkor neked meg jo munkát
pár hét mulva kiderül hogy felvesznek-e, aztán mehet a buli eygetem mellett. addig meg döngetem a filmeket és a gámákat a z5300on
amugy z640-el preferáltam az audigy2zs cmss funkcióját, ennél viszont nem kell. stereoban is van elég hangerő böven, nomeg nincs szétkevervea zene. matrix-modja meg jobban tetszik a creative cmss-nél.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #324 üzenetére
Úgy látszik 40k alatt nem tudom megúszni!! Max 32k akartam rászáni
És szerinted ez bírná a genius hangfalait?Azokat kéne rákötnöm mert nem akarnék megint fúrni faragni.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #322 üzenetére
Köszi szépen a felvilágosítást tényleg.Nem tudsz valamit javasolni hogy mit tegyek?köszi
-
Black-core
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #320 üzenetére
Hát akkor amikor halottam akkor még nem tudtam hogy milyen csak most ahogy néztem a képeken jöttem rá hogy ilyen volt.Szerintem biztos mert a centeren kellett állítgatni a hangerőt meg a többit.Miért nem szol jól?
-
grunge
addikt
válasz
Kis zöld izé #310 üzenetére
van benne igazság, az biztos! meg nem véletlenül birta nálam is ennyi ideig a kis z640
jobb vétel volt, nem kérdés, rá is repültem. 2x akkora teljesítmény papíron, thx és sok-sok pozitív vélemény. árulm hangkarit, vezsek alá egy xonar-t és akkor a hangosítás meg lezs oldva egy időre
-
grunge
addikt
válasz
Kis zöld izé #308 üzenetére
Köszi szépen kolléga!
na igen, nagyon durva a szett! win 80%, winamp 40%, bass 2esen, és 3as volume-nél már remegnek a dolgok. ugye nálam a körbe pakolos rendszer működik
a következő lépés egy xonar D1/DX kari lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest