- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
Sub-ZeRo #226 üzenetére
Szerdán éjfélkor üzemeltem be a cuccot (x-540) és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a hangzás terén. Mondjuk nem házimozi rendszeren nevelkedtem fel, de PC- hez nekem teljesen kielégítő, amit hallok. A távirányítója hála égnek jól működik és ez remélem így is marad.
Az egyik első hangszórónál tapasztaltam a védőlemez (háló) rezonálását, ha egy bizonyos magas frekis jelet szólaltat meg. Akinek volt ilyen problémája mivel "szorította" oda?
A mátrix gombot teljesen feleslegesnek tartom, annyi dimamikát veszítek a használatával, hogy ez a fajta térhatású varázslat nekem nem jön be.
A hangfalszett rászoktatott a DTS 5.1 anyagok beszerzésére és a FLAC formátumú zene is teljesen más élményt nyújt mióta megvan. Remélem, sokáig fog így szolgálni. -
Nashville
tag
válasz
Sub-ZeRo #224 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy kihal? Holnap lesz meg az x-540- es hangfalrendszerem, ne ijesztgess! Próbáltad kontakt spray- el befújni? Egy próbát mindenképpen megér, nekem már egy Genius hangszóróba sikerült életet csiholnom, mondjuk nem egy-két hónapos volt, de most rendesen működik.
-
dudika10
veterán
válasz
Sub-ZeRo #215 üzenetére
Jah tényleg, a potméter az a tekerentyű amivel állítani tudod a hangerőt, egy változtatható ellenállás.
Nézd meg, hogy mikor gyártották a szettet, valahol rá van írva, ha régen gyártották akkor az a baj. Egyébként nincs semmi baja, van egy 15 év körüli számítógépes kis műanyagdobozos hangszóró aminek a potmétere már vagy 10 éve recseg, de ez nem befolyásolja a működést.
Szóval ne tekergesd és akkor nem fogod hallani. -
-
Köfi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest