Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt19
csendes tag
Hát figyelj szerintem elég jól szól az a live javított verzió! ha nem így lenne nem forgalmazná a Creative 2008-ban. Amúgy tök ugyan az a menüje mint az Audigy SE-é! és szerintem az is. nem hallottam még XFit de épül a 3. gépem mert kettőt akarok a szobámba és abba már XFi lesz. és akkor majd hallgatom azon. csak amilyen gépet akarok az még elég sokból jönne ki így még várok vele 1 kicsit
de a ház és a táp meg a DVD író már megvan
szóval most pár hónapig kibírom ezzel, de én szeretem
nagyon pofás darab és vmi iszonyat minőségi anyagból van... nagyon meglepődtem amikor megrendeltem a boltba és másnap meghozták. minden volt hozzá. 3 RCA-jack átalakító, optikai kábel, külön Vista Driver CD, matricák , még a doboza is első osztályú. Én imádom a Creative terméket eddig 1-ben csalódtam az 1 Travelsound 250 volt, alig használtam és behányt :S de lehet hogy az én hibám volt mert rádugtam a nokia töltőt és lehet nem tetszett neki
viszont az a szar Lenco hordozható hangszoró igaz hogy szarabbul szól de az mindent kibír
szóval majd lesz XFim de most egyenlőre úgy állok hogy a gép még várat magára. amúgy engem hogy ilyen hogy dekóder meg ilyen dolgok nem érdekelnek. Ezek filmnézéshez lehet jók, de olyan sokat nem nézek filmet, inkább zenét hallgatok. Annak meg az a lényege hogy minden hangszoró rendesen korrektül szóljon és ahhoz tökéletes a jackes megoldás. amúgy mégvmi. a padláson a logitech is jack-ekkel van bekötve és filmnézés terén odaveri az Onkyo akármilyen Prologic 2-es meg mittom én még milyen dolgokkal felszerelt erősítőt a magnat felsőkategóriás hangfalakkal. Ez az egész 1 parasztvakítás!!! ugyan úgy mászkál a hang két csatornálról bekötve mint bármilyen dekóderrel. és én azért mondom ilyen nyíltam mert én azzal a magnat onkyo rendszerrel amire több mint 1 évig sporoltam rengeteg pénzt buktam még sikerült tőle megszabadulnom. ennek okáért már az egyszerűség híve vagyok. nekem tökéletesen bevált 
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a ház és a táp meg a DVD író már megvan
nagyon pofás darab és vmi iszonyat minőségi anyagból van... nagyon meglepődtem amikor megrendeltem a boltba és másnap meghozták. minden volt hozzá. 3 RCA-jack átalakító, optikai kábel, külön Vista Driver CD, matricák , még a doboza is első osztályú. Én imádom a Creative terméket eddig 1-ben csalódtam az 1 Travelsound 250 volt, alig használtam és behányt :S de lehet hogy az én hibám volt mert rádugtam a nokia töltőt és lehet nem tetszett neki