Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt19

csendes tag

Hát figyelj szerintem elég jól szól az a live javított verzió! ha nem így lenne nem forgalmazná a Creative 2008-ban. Amúgy tök ugyan az a menüje mint az Audigy SE-é! és szerintem az is. nem hallottam még XFit de épül a 3. gépem mert kettőt akarok a szobámba és abba már XFi lesz. és akkor majd hallgatom azon. csak amilyen gépet akarok az még elég sokból jönne ki így még várok vele 1 kicsit :D de a ház és a táp meg a DVD író már megvan :D szóval most pár hónapig kibírom ezzel, de én szeretem:) nagyon pofás darab és vmi iszonyat minőségi anyagból van... nagyon meglepődtem amikor megrendeltem a boltba és másnap meghozták. minden volt hozzá. 3 RCA-jack átalakító, optikai kábel, külön Vista Driver CD, matricák , még a doboza is első osztályú. Én imádom a Creative terméket eddig 1-ben csalódtam az 1 Travelsound 250 volt, alig használtam és behányt :S de lehet hogy az én hibám volt mert rádugtam a nokia töltőt és lehet nem tetszett neki :D viszont az a szar Lenco hordozható hangszoró igaz hogy szarabbul szól de az mindent kibír :D szóval majd lesz XFim de most egyenlőre úgy állok hogy a gép még várat magára. amúgy engem hogy ilyen hogy dekóder meg ilyen dolgok nem érdekelnek. Ezek filmnézéshez lehet jók, de olyan sokat nem nézek filmet, inkább zenét hallgatok. Annak meg az a lényege hogy minden hangszoró rendesen korrektül szóljon és ahhoz tökéletes a jackes megoldás. amúgy mégvmi. a padláson a logitech is jack-ekkel van bekötve és filmnézés terén odaveri az Onkyo akármilyen Prologic 2-es meg mittom én még milyen dolgokkal felszerelt erősítőt a magnat felsőkategóriás hangfalakkal. Ez az egész 1 parasztvakítás!!! ugyan úgy mászkál a hang két csatornálról bekötve mint bármilyen dekóderrel. és én azért mondom ilyen nyíltam mert én azzal a magnat onkyo rendszerrel amire több mint 1 évig sporoltam rengeteg pénzt buktam még sikerült tőle megszabadulnom. ennek okáért már az egyszerűség híve vagyok. nekem tökéletesen bevált :)

Új hozzászólás Aktív témák