Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
Szia,
Nekem hasonló gondom volt pár hónappal a megvásárlása után. Egyetlen megoldás az volt, hogy még a garanciában javították. Elég ratyi a ki-be kapcsoló gombja, és mivel ha vezeték nélküli módban használod, akkor kikapcsol egy idő után, én legtöbbször vezetékes módban használom. De ha ki is kapcsol, akkor ha rádugod a vezetékre, akkor újra bekapcsol. Ezzel ki lehet küszöbölni a kapcsoló használatát, mert már nem bízom benne, hogy bírja. Így használom több mint 2 éve, és azóta semmi baja.
A lényeg, hogy ne kapcsolgasd -
AlexWolf
senior tag
Hoi,
Esetleg nem tud valaki olyan szervizt ajánlani ahol Logitech G935 füllhallgatón tudnak párnát cserélni? Meg a pánton lévő párnát is?
Teljesen megette az idő vasfoga pedig csak pár éves.Előre is köszi.
-
AlexWolf
senior tag
Én is haladok. Ma este le kell fényképeznem a fülesemet minden tartozékával, meg a PID számot (na ezt nem tudom, hogyan fogom csinálni, mert G35-nél a bal oldali fülpárna fölött a fekete műanyagra van felfestve !!!feketével!!! a PID).
-
AlexWolf
senior tag
Már egy ideje szemezek más gyártókkal, de mivel eddig nem volt bajom a logitech-kel (MX1000-es egerem még mindig működik pedig már majd 10 éves, MX518-asom is) nem vásároltam mástól. Pedig van pár jó cég még a piacon és sok olyan gyártó is, akik eddig ugyan nem gyártottak pl egeret, de most igen, és jót!
Meglátom mi lesz az eredménye a lentebb részletezett ügyemnek, de ha nem rendezik megfelelően, akkor van még más gyártó is a placcon. -
AlexWolf
senior tag
Én nem a magyar supportnak írtam, mert gondoltam, ha az is úgy működik, mint minden support itt, akkor semmit nem érek vele. Angolul írtam le mindent, hiszen a garis cuccomat is a hivatalos oldalon vettem és Hollandiából szállították ide.
Nem tudom lesz-e foganatja, de erősen megcsappant a bizalmam a Logitechben. Félelmetes, hogy hagyják azt, hogy ilyen kókler cég javítsa a több 10e Ft-os cuccokat. Gondolom úgy volt vele a szerelő "A kis köcsög majd 40ezres fülest használ és még garanciában javíttatni akarja? Kapja be!"
Azt nem tudom, hogy ebben a helyzetben van-e lehetőségem fogyasztóvédelemhez vagy ilyesmihez fordulni. hiszen külföldről rendeltem a cuccost, de azt egy magyar cég "javította".
Ilyenkor mi van? Vonatkozik rájuk bármilyen fogyasztóvédelmi jogszabály? -
AlexWolf
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni.
Van egy G35-ös fülesem, aminek a fülpárnái szétfoszlottak (ez ha jól tudom típushiba). Mivel logitech.com oldalról rendeltem és még garis volt, jeleztem ezt az ügyfélszolgálaton, ahol a fix-it-hez irányítottak.
Elvitték a fülest és kicsit több mint egy hét alatt "megjavították". Vagyis a fülpárnát ugyan kicserélték, de a fejpánton egy új lyukat csináltak (mintha valaki ujjal vagy valamilyen szerszámmal erősen megfogta volna). Koszosan kaptam vissza és ráraktak egy matricát úgy hogy csak a logitech felirattal együtt tudnám lekapargatni.Jeleztem a Logitech supportjának, hogy ezt így számomra nem elfogadható. Szerintetek lesz foganatja?
Én baromira vigyáztam erre a fülesre kb egy szem kosz nem volt rajta a 1,5 év alatt, erre ilyen gány módon kapom vissza.Egy csomó logitech cuccom van, de most baromira csalódtam, hogy ilyen a szervizük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged