- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Sok külföldi fórumon szidták, hogy sokszor eldobja a kapcsolatot, az egér is ugrál néha. Akinek ilyen van, kérem cáfolja/erősítse meg ezeket, én is mx5000 et akarok venni hamarosan.
-
tibaimp
nagyúr
Hali
Nekem 5000-es van
Eszméletlen jó a bill, a magyar ékezetes betűk hiányát meg orvosoltam így:
http://kepfeltoltes.hu/view/061125/P1010576_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
tapasztalatok:
-a szoftver amit adnak hozzá szarnem szoktam feltenni, így viszon a kijelző nem mutat semmit, majd még próbálkozok vele
-az egér jó, sokáig bírja az aksi, külön dokkolója van
-az egér alá én vettem egy qpad alátétet kb 3500 ft, uganis érzékeny a kicsike, gagyi egérpadon ''mászik'' az egér a monitoron
-így utólag meggondolva nem biztos, hogy megért 35 ropit, de te tudod -
Atlantis
veterán
Na, alakul ez, csak a noteszem Blue-ja kicsit makrancos.
-
Atlantis
veterán
Akinek esetleg ilyen van és tudja hogy kell rávenni az LCD kijelzőt, hogy valami hasznosat is mutasson, az legyen oly jó és írja le ide. Semmit nem jhajlandó mutatni azon kívül, hogy MX 5000. A kijlező alatt lévő gombokra se reagál semmit.
-
zazza
csendes tag
Szia!
Bocsi hogy ilyen későn írok!Igen most a Logitech kihozta a Bluetooth vezeték nélküli egér és billentyű párost!Nagyon jól néz ki és sokat is tdu!Egy bajom van vele hogy csak Angol bilentyűvel lehet csak kapni még Magyarországon is!Ezért nem vettem még meg, mert gondolkozom rajta! -
beautifulmin
aktív tag
Hy!!Én ugyan nem a kérdésedre válaszolok,de új topicot most nem akarok nyitni és megkérdezném itt,hogy kizárólag logitech bill+egér jöhet szóba akkor milyen most a legjobb??
Bluetooth-os már van mert nekem rádiós van ugyhogy azt nem akarok még1-et,de már lassan válatnai kéne!! -
zazza
csendes tag
Azt szeretném megtudni hogy neketek erről a billentyűzet és egér párosról mi a véleményetek?Nagyon FONTOS lenne!Nem tudok dönteni az MX 5000-s és az LX 700-as között!!
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest