Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Regebbi SetPointokat itt talalod.
Setpoint480.exe vagy setpoint480_x64.exe kell neked, attol fuggoen, hogy 32 vagy 64 bites a windowsod.Abban nem vagyok biztos, hogy W8-ra felmennek-e, 8.1-re biztosan nem.
-
nyunyu
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mondjuk en a regi SetPoint 4.80-at hasznalom.
Mar nem emlekszem, hogy az alap 4.80-ban volt-e middle button opcio a kereso gombon, vagy az UberOptions csinalja, de en ugy hasznalom.
Metrositott 6.xx szeriabol a fele opcio kimaradt.
Most már csak azt kérdezem, h a lendkerék funkció az ennél az egérnél nem megy? Arra az effektre gondolok, amikor görgetésnél tovább görög az oldal, nem csak 3 oldalt pörget le/fel.
Azt hiszem használtam már olyan egeret, annak mintha a görgője is lazán görgött volna, de ennek nem olyan, ez csak sima görgő, amennyit forgatom, annyit forog csak, nem görög tovább.Elvileg a gorgo gombjanak lenyomasaval tudsz valtani a racsnis es a lendkerekes mod kozott, ha nincs felteve a SetPoint.
Ha fel van teve, akkor a SetPoint vezerli: alapertelmezes szerint pl. kikapcsolja a racsnit, ha inditasz egy bongeszot, de Excelben meg visszakapcsolja.Sebessegfuggoen kikapcsolhato beallitast amugy csak az MX Revo tudja, illetve elvileg a VX Nanot lehet meg szoftveresen okositani erre a trukkre, mivel abban is villanymotor mozgatja a racsnit.
Tobbi lendkerekes L egerben mechanikus a racsni ki/bekapcsolas. -
nyunyu
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Kereso gombra rabindeled a middle button funkciot.
Mivel mostanaban videken vagyok, nem tudok screenshotot tolni a pontos beallitasrol.
-
nyunyu
félisten
Eger topik FAQjaban irt tappancsgyartok kozul egyedul a SlickSurfnek van MX Revora szabott tappancsa.
Ez persze nem jelenti azt, hogy csak ez az egy opcio letezik, barmilyen tappancs raragaszthato, max hulyen nez ki, ha hatara forditod az egeret.
Pl. egyik egeremen HyperGlide MS-1 van (2 az elso tappancsra, masik ketto a ket hatsora ragasztva), masikon meg HG G5.
MS-1-et meg az MX1000-hez vettem 6-7 eve, masik csomagot Perf MX-hez szantam, aztan a melos egeremen kotott ki. -
nyunyu
félisten
Aktualis toltottsegtol fuggoen 0-1-2-3, 1-2-3, 2-3 LED villog toltes kozben, ha teljesen tele van, akkor mindharom folyamatosan eg.
Ha jol remlik ~2 ora alatt teljesen feltoltodik, utana is rajta hagyhatod a tolton, nem lesz baja.
Ha mar piros a kijelzo/beszol a SetPoint, hogy ehes: kb. fel ora hasznalatra eleg meg a kraft.
-
nyunyu
félisten
Itt valakinek sikerult osszebaratkoztatnia az MX Revo 07+-t a meg eggyel ujabb vevovel.
Connection utility szurke: lehet hogy olyan regi a SetPointod, hogy meg nem ismeri a harmadik fele MX Revo vevot.
Probald meg egy ujabb SPvel.Egyebkent meg:
-connection utility elindit
-eger kikapcs
-bal gomb lenyomva eger bekapcs
-5x jobb gomb
-bal gomb elenged
-connection utilityben OK -
nyunyu
félisten
Egyik dokkolomon 8.56V, masikon 8.59V-t merek.
Ha jol remlik a dokkoloban alig 1-2 kondi van, tolto elekronika az egerben talalhato.Maga az eger barmilyen 4V-nal nagyobb feszultsegrol toltheto.
Ha USBrol veszel 5V-t, az boven jo neki.Amugy ha hatara forditod az egeret, akkor a bal oldali tappancs a +, jobb oldali a -.
-
nyunyu
félisten
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
En a BT valtozatot hasznalom a Lenovo N500 integralt kekfogaval.
Viszont a fekete kereso gombos BT valtozat csak a CDMX5500R reszekent elerheto, kulon nem volt kaphato.
Emiatt eleg ritkan latni apron.Szar forrasztas: jo par eve be lett tiltva az olmozott forrasztoon, mondvan kornyezetszennyezo, nehezfem mergezest okoz, stb.
Olommentes onnak viszont sokkal rosszabbak a tulajdonsagai, magasabb hofokon olvad es joval ridegebb, konnyebben reped. -
nyunyu
félisten
Itt irtam egy szosszenetet a 3 MX Revo alfaj kozti kulonbsegekrol.
Mondjuk az kimaradt belole, hogy a 2006-os valtozatban meg az akkutartora volt forrasztva az akku kabel, es a tarton levo 3 elektrodanak volt nekinyomva az akku.
Igy fejjel lefele leejteskor kieshetett az akku a helyerol, es onnantol nem mukodott az eger. (amig szet nem szedted+helyre nem raktad az akkut)Ez a masik ket valtozatban javitva lett, ott mar az akkura van forrasztva a kabel, igy nem lehet erintkezesi problema, plusz kapott egy acel pantot, hogy ki ne essen a helyerol.
Meg a racsnit ki be kapcsolo villanymotoron egyszerusitettek, egyik csatlakozojat lesporoltak az ujabbakrol.
-
nyunyu
félisten
Ha M-RCL124 van az eger hasara irva, es fekete a kereso gombja, plusz ott van mogotte a kekfog logo, akkor sima ugy.
De azt az egeret csak a CDMX5500R keszlet reszekent aruljak.
Ahogy kekfogu MX1000 is csak a CDMX5000-ben volt, kulon NEM!Mezei, ezust gombos M-RBQ124-ekkel nem fog menni, fuggetlenul attol, hogy fekete vagy fustszinu vevoje van.
Itt irtam egy szosszenetet a 3 MX Revo alfaj kozti kulonbsegekrol.
-
nyunyu
félisten
válasz
zazahoho
üzenetére
Budafoki úton azt mondták
Nem csak a tularazott Mikronika van a vilagon, van vagy 25 elektronikai alkatreszes bolt a varosban.
Lomexben regebben csak rendelesre volt puha D2F-01F, minimum 10 db-ot kellett rendelni.
Ahogy nezem, miota tavalyelott hozattam magamnak, azota raktarrol is kaphato... -
nyunyu
félisten
Már csak aksit kell nézegetni ha behalna.
600 mAh , 3,7 Volt , Li-ion (L-LL11)Ugyanilyet nyilvan nem lehet kapni, max a Logitech alkatresz shopjabol, jo dragan. (*)
Meg kene nezni, melyik fenykepezogep akkujaval egyezo a merete, illetve a 3 erintkezo elrendezese.
1. generacional az akku tarto oldalan levo 3 elektrodanak van nekinyomva az akku, ezert mehetett tonkre az eger, ha veletlenul ugy odavagtad valahova, hogy kiesett az akku a helyerol, es nem erintkezett.
Masodik generacional kapott pluszban egy acelpantot az akku, hogy ne eshessen ki a tartobol, plusz az akkutarto kabele mar direktben az akkura van forrasztva, ezeknel at kell forrasztani a kabelt az uj akkura.MX1000-be Pentax DLi7 vagy Fuji NP-120 kompatibilis akku passzolt, Revoban levo joval kisebb akkunak meg nem neztem utana.
*: Pofam leszakad, mar ebbol is van utangyartott.
Ezen a weblapon levo kep meg kifejezetten vicces, megneznem, hogyan teszik bele az MX Revo 2007+ akkujat a kepen levo MX Revo 2006-ba, az utobbi akkutartojanak szetfaragasa nelkul.
-
nyunyu
félisten
válasz
rootkiller
üzenetére
01 a vege? Nem lesz az tul kemeny egerbe?
Egyszer tevedesbol vettem D2F-L-et -F vagy -01F helyett

-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
Hardtech
üzenetére
Juhe, ezek szerint nem 2, hanem 3 egymassal nem kompatibilis MX Revo szeria van.
(BT-s tesojukat most nem szamoltam, az csak CDMX5500R-kent kaphato, kulon nem.)Kozben osszelegoztam 2 rossz MX Revobol egy mukodot, plusz kapott rendes japan mikrokapcsolokat a gyarilag belerakott kinai helyett, viszont furcsan tolt.
Also 2 zold - also 3 zold - toksotet - felso zold - piros- also 2 zold...Grr, pedig a jo elektronikat raktam bele, masik egyaltalan nem tolt

-
nyunyu
félisten
A kapcsolót közben tv műszerésszel kicseréltettem
Lehet tudni, milyen mikrokapcsolot tett bele?
Mar joideje kergetem a puha Omron kapcsolokat, de sehol sem lehet kapni a D2F-F szeriat, csak a ketszer akkora erovel nyomando sima D2F alverzioit sikerult talalni

(Mondjuk a mostani Explorer egeremben meg kemenyebb kapcsolo van, de ezt meg T5-os csavarral raktak ossze, nem a szokasos PH0 fejuvel
) -
nyunyu
félisten
válasz
NONPLUSULTRA
üzenetére
+36 1 777-4853
Arra figyeljetek, hogy a csere egerre annyi garit adnak, amennyi egesz ev az eredeti eger garijabol hatravan.
Vagyis ha egy 2.5 eves Revot cserelnek, akkor az uj Perf MX-re nulla gyari gari van, megy ameddig megy, azt mar nem fogjak cserelni.
-
nyunyu
félisten
SP 4.80 is kezeli a Performance MX-et, de 10 perc ismerkedes utan baromira nem jon be nekem ez az eger.
Nem tudom, melyik barom tervezte a zoom gombot pont a mouse 4/5 megszokott helyere, azokat a gombokat meg jo centivel feljebb.
Igy sehogy sem tudom normalisan megfogni az egeret, allandoan beleakadok a folosleges gombba, bongeszo elore/hatrahoz meg nyujtozni kell
-
nyunyu
félisten
válasz
üzenetére
Egyre bugosabb a SetPoint.

Elozo ket verzio (4.60, 4.70) ugye alapbol kinaiul telepult, akar angol Win7, akar magyar XP-n probaltam, 4.80-as verzio legalabb emberileg olvashato karakterkeszletu nyelven, angolul probal kommunikalni, de az meg nem jegyzi meg az egerkurzor beallitasait, hiaba van nalam OS-re rakva a kurzor mozgatas modja, gep restart utan mindig a Logitech algoritmusa szerint megy, aztan 3 percbe telik, mire eltalalom a SetPoint ikonjat a 2-3 centinkent ugralo kurzorral.

(sebesseg maximumon, gyorsitas off)Kivancsi leszek, holnap garis cserebe kapott Performance MX vajon melyik SetPointtal megy, mert ha csak a legfrissebbel, akkor instant harakiri.
(Anyad, ahhoz mar 6.0-at ir a Logitech oldala
) -
nyunyu
félisten
Szopas.
Ezert vasarlaskor reflexbol felirom minden egyes L egerem sorozatszamat...Ha kulonallo, fekete vevos (=2006-ban gyartott) MX Revo lenne, akkor mondanam, hogy
m/n: M-RBQ124
p/n: 831869-0000
pid meg ugyanaz, mint a vevon levo pidAtlatszo, fustszinu vevos (2007+) MX Revoknak mas a p/n-je (810-000422), BTseknek asszem az m/n-je is mas. (M-RCL124)
-
nyunyu
félisten
Van valakinek doglott MX Revoja? (akku, mikorkapcsolo)
Az sem baj, ha ripityaratorte, csak az elektronika kene, felteve, ha nem nagyon serult.
-
nyunyu
félisten
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Erdekes, nalam max ragad az eger gumiboritasa az izzados tenyeremtol, de a mukodeset nem befolyasolja.
-
nyunyu
félisten
Akkor ezert volt furcsa, hogy miert van a tieden BT logo, standalone MX Revokon nincs.
Elvileg ugyanazt tudja a ket valtozat, csak a tied paroztathato barmilyen BT vevovel, mig az enyem csak a sajatjaval hajlando kommunikalni. (BT vevomre ra se bagozott)
Bar ugy remlik, hogy a BT szabvanyban limitalva van a masodpercenkent atviheto adatcsomagok szama, csak mar nem emlekszem mennyire.
Eressz mar ra egy MouseRate progit, hogy mit mutat.
Alap Revoval 125Hz koruli ertek jon ki. -
nyunyu
félisten
Faxomat mar, tegnap nekiallt duplaklikkelgetni a bal oldali kinai mikorkapcsolo

Kattintanek egy ablak fejlecere, hogy odebbhuzzam, erre kirakja teljes kepernyore, meg ilyenek.Ugy latszik, ennek az egernek sem tobb a tervezett elettartama 2-3 evnel

Raadasul a nagyker, ahol vettem 2 eve, szoren szalan eltunt.

-
nyunyu
félisten
MX Revobol ketfele van, van a 2006-ban gyartott eredeti, aztan valamit ujitottak rajta 2007-ben, de hogy mit, az jo kerdes.
Mindenesetre mas cikkszamon megy, mas vevo kell hozza, mint a regihez.
Aljan/vevon is maskepp van a felirat. (regi vevon hosszaban, ujon keresztben)Nekem mondjuk meg egesz egyben van a 2 eve napi 8-10(-12-15) orat nyuzott 2006-ban gyartott peldanyom, Logitech logo jobb fele halvanyult csak el, meg a jobb gombtol jobbra levo elrol sikerult lesurolnom a gumirozast valamelyik takaritas alkalmaval.
-
nyunyu
félisten
válasz
lakisoft
üzenetére
Elvileg ugyanazt a 2.4GHz-s szabad frekvenciasavot hasznalja, mint a WiFi meg a BlueTooth, de mivel mar ez is a modern kodosztasos kodolassal mukodik (mint a 3G telefonok, meg a WiFi), igy eleg nagy hatterzajbol is ki birja hamozni, hogy mi a sajat adata.
Regebbi 27MHz-s egereknel analog kodolas volt, azok erzekenyek a zajra.
Nalam legalabbis nem akadt ossze a WiFi routerrel.
-
-
nyunyu
félisten
Radiohullamnak van egy olyan rossz tulajdonsaga, hogy frekvenciafuggo a terjedese.
Minel nagyobb a frekvenciaja/rovidebb a hullamhossza, annal kevesbe hajlik el az utjaba kerulo akadalyok menten, igy joval erzekenyebb arra, ha nincs kozvetlen ralatas az adora, mint a kisebb frekiju/hosszabb hullamhosszu jelek.
Regebbi L egerek az MX1000 generaciojaval bezarolag a 27MHz-s szabadon hasznalhato frekisavot hasznaltak (mint a radiotaviranyitasu autok/repulok, garazskapunyitok, etc.)
Mostani egerek viszont mar mikrohullamuak, 2.4GHz-s savon kommunikalnak, mint a BT meg a WiFi.Ez ugye ~89x akkora frekvencia.
Emiatt nem mindegy, hol van az eger vevoje, a fem (elektromagnesesen arnyekolo!) gephaz elott vagy mogott...
-
nyunyu
félisten
válasz
rootkiller
üzenetére
Majd ha 80-ert lehet normalis 24"-es TFT-t venni...
Szemem koszoni szepen jol van, 11 eve nem romlott.
-
nyunyu
félisten
21-es CRT-k nem ~35kg-ot nyomnak?
De, Eizo F930 29kg a gyari adatai szerint. (valamiert 33kg-ra emlekeztem, ezek szerint rosszul. Lehet, hogy az elozo 21"-es iiyamara emlekeztem.)
Csak hat a gepem most atomjaira robbantva 16.6kg az alatolt digitalis nyunyutomegmero device szerint, plusz 3.2kg a teteje+oldalai ami egyelore moddolni szandekozas miatt nem lett meg visszarakva, es akkor meg a gep melle allitott bazinagy radiator 4.5kg-jarol nem is beszeltem

Szoval a gepem durvan 25kg.Bill+eger 1.3kg.
Igy hamar osszejon a 60kg, az asztalon amugy is kallodo kupival egyutt.
-
nyunyu
félisten
Hát ami a teflont illeti, nem tudom, hogy mennyi köze van annak a műanyagnak a teflonhoz

Most hogy emlegettetek, neten rakerestem MX Revo tesztekre, eleg sok helyen kiemeltek a teflon tappancsokat, mint ujitast a korabbi egerekhez kepest.
Annak idejen a doglott MX1000-em utan maradt fel csomag Hyperglide, azt egybol ra is raktam a Revora, nehogy ugy jarjak, mint a szarrakopott hasu, olvashatatlan szeriaszamu MX1000-rel.
Franc se olvasta a teszteket
Egyebkent tenyleg olyan a tapintasa a gyari talpnak, mint a teflon Hyperglidenak, viszont vastagsagra feleannyi sincs.

Alatet: Hyperglide kifejezetten hangos, ha a csupasz asztalon hasznalom, emiatt kapartam elo a fiok melyerol az egeralatetet, amit ezereve az MX700 nagyon nem kedvelt a fenyes muanyag felulete miatt.
-
nyunyu
félisten
Erintkezesi hiba.
Vmi ruhaba burkolva parszor oda kell vagni fejjel lefele az asztalhoz, attol helyererazodik az akku.
Bezzeg az MX1000 akkujara meg ra volt forrasztva egy csatlakozo, ami nem birt lecsuszni az elektronikarol, ehelyett most valami rugos ize nyomodik az akkunak, ami szeret nem erintkezni

-
nyunyu
félisten
Tulsagosan elol van a gorgo???
Szerintem te fogod tul hatul az egeret...Kereso gomb meg ritka hulye helyen van, en pl. ha akarnam, akkor sem tudom megnyomni, mert a mutatoujjam masodik ujjperce ala esik, azt meg nem tudom ugy hajlitani, hogy kozben a bal gombot meg ne nyomjam.
Hatranyulni az ujjam hegyevel meg nem fogok.Click-to-click allitas: nezd at megegyszer a SetPointot, mivel minden programhoz kulon-kulon lehet allitgatni a gorgo uzemmodjat.
Alapertelmezes szerint pl. bongeszokben ki van kapcsolva az uzemmod valto gomb, es free spin a default.Ha a gorgo fulon legordited az "All other programs" menujet, akkor ott ki tudod valasztani a bongeszoket, es at tudod allitani, hogy mukodjon bongeszes kozben.
Valoszinuleg eddig csak a nem nevesitett programok futasa kozbeni gorgo uzemmodot sikerult allitanod.

-
nyunyu
félisten
MX1000 tappancsai nekem nullara lekoptak 3 ev alatt, vegen mar a hasan csuszott az eger.

Ezert is vettem ra HyperGlide-ot, csak megmaradt, miutan hazavagtam a kapcsolocserevel.Revora meg eleve vekonyabb tappancsokat raktak, mint az MX1000-re, kb. egy hajszal fer csak el a hasa alatt

-
nyunyu
félisten
válasz
Schanyee
üzenetére
Garanciaban a komplett egeret cserelik.
Hivatalosan nem szervizelheto otthon az eger, ugrik a garija, ha megprobalod.
Egyebkent 2008. szept 1 ota csak cserelheto akkus keszuleket lehet piacra dobni az EU-ban, megelozendo a hasonlo szopasokat, mint amit a hibas Sony akkuk produkaltak az iPodokban. (Ott ugye komplett iPod ment a kukaba...)
-
nyunyu
félisten
Egy eve nyuzom a Revot atlag napi 12 orat...
MX700-am optikaja 2 eves korara hulyult meg teljesen, MX1000-nek meg a mikorkapcsoloja ment szet 2 ev alatt.
De most elore gondolkodva felirtam az eger adatait, aztan ha doglik, akkor nem allok neki itthon szervizelni, mint az MX1000-et, hanem a Logitech support fejehez vagom.
Faxom fog nekik megint 15k-t csengetni iden karacsonykor, hogy legyen egerem.
-
nyunyu
félisten
Eger azonositoi:
M/N: M-RBQ124 (vevoe C-UX34)
P/N: egyedi, nem ugyanaz, mint a vevoe
PID: ugyanaz, mint a vevo PID-je.Egyebkent mar az MX700 alja is olyan volt, mint a kaparos sorsjegy fedoretege.
Plusz a tappancsok vastagsagan is sporolnak.Szerintem direkt csinaljak, hogy ne tudd ervenyesiteni a gyari garit...
(Nalam csak azert ep az 1 eves Revo alja, mert amikor megvettem, atraktam ra az MX1000-rol megmaradt HyperGlide tappancsokat. Az 2mm vastag teflon...)
-
nyunyu
félisten
Bal gomb...
Ocska kinai D2FC-F kapcsolo van benne, mig 10 eve a MouseMan+-ba meg japan D2F-F-et tettek.
Ennek darabja ~250Ft az elektronikai szakuzletekben kiskeraron, szoval Logitech azon az 5 kinai kapcsolon sporol kb. 500Ft-t egerenkent, vagy meg annyit sem
(Ehhe, 1000db-os tetelnel mar alig 0.6-0.7 USD a D2F-F darabja.)
-
nyunyu
félisten
Nem tudom kinek volt mx1000-se,de nekem sose bírta tovább 2 napnál.
Nekem uj koraban siman elment 10 napig egy toltessel, pedig nem kimeltem. (napi atlag 12 ora)
2 ev utan meg mindig 4-5 napot birt, csak hat szetment a kinai mikorkapcsolo, en hulye meg nekialltam barkacsolni, ahelyett, hogy Logitechel csereltettem volna a komplett egeret.MX Revoban viszont feleakkora kapacitasu akku van, mint az MX1000-ben, na ez tenyleg nem birja 3 napnal tovabb.
-
nyunyu
félisten
Egyebkent amig japan Omron mikrokapcsolot hasznalt a Logitech, akkor meg boven 4-5 ev volt az elettartamuk, de 6-7 eve attertek az olcsobb kinaira, ami tenyleg tonkremegy 2 ev alatt

-
nyunyu
félisten
Hazilag mikrokapcsolo csere eleg eselytelen, sikerult elqrnom a felig meg mukodo MX1000-et, mert tulmelegitettem pakaval az elektronikat.
Elobbi linkre irj te is, hogy elromlott a mikrokapcsoloja, adjanak ujat.
Mivel meg nincs 3 eve, hogy gyartjak az MX Revot, sorozatszam alapjan siman jar a gari...
-
nyunyu
félisten
ha pl. elveszítenéd az MX Revo vevőjét
Akkor szol a Logitech supportnak, aztan adnak ujat.
De ahogy elnezem, a CDW-ben is hasonlo vevo van, nem lennek meglepve, ha parositas utan menne az MX Revoval, es akkor nem kene 2 vevot dugni a gepbe.Parosito progi meg kint van a Logitech weblapjan, de amugy a SetPoint is felrakja.
Paroztatas:
-elinditod a progit
-lenyomod az egeren a bal gombot es nem engeded fel
-eger aljan power off, majd on
-bal gomb meg mindig le van nyomva, 5x jobb gomb
-bal gomb elenged -
nyunyu
félisten
Gep hatulja helyett az elejebe dugd a vevot, hatha a gep fem haza arnyekol tulzottan.
Alatet? Nalam semmi baja sem volt a barna laminalt asztallal, a talpainak gyors kopasan kivul, most egy muanyag bevonatos szivacs alateten kergetem, ezen legalabb nem nyikorog a HyperGlide, meg jobban csuuuuuuuuszik.

-
nyunyu
félisten
Egy ideig jó volt, és most 2 hónapja néha előfordult, hogy duplán klikkelt egy klikk helyett. Először nem tudtam mi történik annyira ritka volt. Mostmár minden 7-8. klikkelésnél duplán érzékel. Hajkitépős.
Már nagyon várom, hogy ez a rontás is elmúljon róla, hogy egy újabb, még innovatívabb hiba jelentkezhessen. (pl random görgőforgás vicces lenne, vagy cincoghatna is akár)Nem fog elmulni, mivel a kinai mikorkapcsolo a veget jarja

Gariztasd le, amig lehet.
-
nyunyu
félisten
válasz
Norby(ToG)
üzenetére
Nalam tokeletesen mukodik a standby XP SP3 alatt 4.40-es SetPointtal.
4.60-at nem szeretem, bugos.
-
nyunyu
félisten
SetPoint levakar, 4.40-es verzio felrak.
Legalabbis nekem eddig az tunik a legkevesbe bugosnak, 4.24, 4.26, 4.60-at probaltam meg, de mindegyikkel volt valami bajom, ugyhogy maradok a 4.40-nel.
Minden indulasnal ultralassu kurzor, amig nem nyitom meg a SetPointot, es bokok az Apply-ra az asszem a 4.26-osnak volt a maniaja.
4.40 egyedul az IE freespin beallitasat szokta neha defaultra rakni, ha felebresztem standbybol a gepet.
De kb. 10-bol egyszer, azt meg ki lehet birni. -
nyunyu
félisten
Ha a gep hatuljaba van dugva a vevoje, akkor jo, hogy arnyekol a fem haz, es akadozik az eger.
Probald kihozni egy USB hosszabbitoval/hubbal a monitor ele, aztan egybol meg fog szunni a szaggatas, esetleg dugd a gep elejebe.
Nalam is szaggat neha, miota a megdoglott hubbol visszadugtam a gep hatuljaba.

-
nyunyu
félisten
Semennyire.
Mivel tok ugyanazokkal a beallitasokkal hasznalom az MX Revot, mint az MX1000-et (pointer speed maximumon, no acceleration), eszrevettem volna ha novelik a dpi-t.
De mivel millimeterre ugyanannyit kell tolni az asztalon, meg tokugyanugy viselkedik,
mint az MX1000, igy szerintem nem valtozott az erzekenysege.Mivel ezt meg nem szedtem szet, igy nem tudom, hogy ugyanaz az Agilent S6020-as erzekelo van-e benne, mint az MX1000-ben, de eleg valoszinu.
2000dpi-t onnan vehetitek, hogy annyit tud a G7, de abban masik Agilent erzekelo van, nem S6020.
[szerk:]Agilent, akarom mondani most mar Avago nem adja ki a Logitechnek szallitott speci lezeres erzekelok adatait, csak az altalanosakat, S6000 800dpi-s, mint ahogy a vezeteknelkuli egerekbe szant tesoja az S6030 is, S6010 viszont 2000dpi-t tud.
(Hmmm, 6090-es mar 3000dpi
) -
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
Miutan az MX1000-et sikerult kivancsisagbol szetbarmolnom, aztan amikor tonkrement, akkor nem tudtam legariztatni.
MX Revonal nem leszek ilyen hulye, ha netan doglodik az akkuja, akkor visszakuldom a francba, adjanak ujat, nem allok neki sufnituningolni.
Egyebkent a 2.5 eves MX1000-nek nem az akkuja ment tonkre, hanem a kinai mikrokapcsoloja mondta be az unalmast.Oldalso kerek: azt csak benyomni, meg elore/hatra huzni lehet, tehat 3 gombnak felel meg.
Gyari szoftverrel kb. semmire sem hasznalhato, Uberoptions-szal viszont szabadon allithato, hogy a 3 gomb mit csinaljon. -
nyunyu
félisten
Ja, legfrissebb IntelliPoint 6.2 osszesen 4772KB ramot eszik, mig a SetPoint 6300+14588=20888KB-t

-
nyunyu
félisten
ZavarHATja.
Nalam nem akadt ossze a tole egy meterre levo routerrel.
Viszont ez a SetPoint megorjit.
Este toltes idejere kezembe vettem a tartalek MS WMO egeremet, erre a szokasos lassu sebessegenek a felevel vanszorgott a kurzor.
IntelliPointban beallitottam a maximalis sebesseg+no accelerationt, akkor visszaallt a normalis sebessegre a WMO.
Reggel veszem le toltorol a Revot, erre az allt neki vanszorogni.
SetPoint megnyit, beallitasok latszolag rendben, de azert biztos, ami biztos alapon vegigkattintgattam azt is, azota sem sikerult pont ugy beallitanom, ahogy este toltes elott mukodott.
SetPointot taskmanbol kilove meg alig cammog a kurzor balrol jobbra, kb. a 400dpis WMO szintjen megy.
Bezzeg az MX1000 teljesen jol viselkedett SetPoint NELKUL, alig kellett tologatni az egeret az asztalon, ha faltol-falig hasznaltam a desktopomat.
Itt meg SetPoint nelkul 2x annyit kell mozgatni az egeret
Nem ertem, hiszen elvileg ugyanaz az 1000dpis lezer van mindket egerben...Ha meg felrakom az SPt, mert kene az intelligens kerekhez, akkor meg allandoan elallitodik benne valami.

IntelliPoint sokkal stabilabb, meg feleannyi ramot sem zabal, viszont nem kezeli az USBs nem Microsoft egereket

Megkockaztatom, hogy az altalam annyira utalt MouseWare is hasznalhatobb volt, mint a mostani L egerekhez fejlesztett utodja... -
nyunyu
félisten
Akadozas csak akkor jelentkezik, ha a gep hatuljaba dugod az USBs vevojet.
Ha a gep elejebe, vagy hosszabbitoval elorehozod, akkor nem.(Francert kellett Logitechnek atallnia a 2.4GHzs radiosavra, ami osszeakadhat a BlueToothszal, WiFivel, ahelyett, hogy tovabbra is a jol bevalt fastRFet hasznalta volna 27MHz-n, mint az MX700/1000-nel. Azok vevoje joval erosebb volt.)
-
nyunyu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)