Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laforge

csendes tag

válasz killer2 #210 üzenetére

Én logitech párti voltam mindig. Most egy éve használom a Revo egeret, és hát appám...

Ennyi bugot, hibát, bajt még semmilyen hardver nem produkált. Kezdte a lassúsággal. Az tartott egy hónapig, utána meg-meg akadt néha. Aztán gyors lett, de néha hatalmasat laggolt.
    Aztán az is elmúlt és utána tönkrement a töltő egység. Volt, hogy nem töltött hanem még jobban lemerült a dokkon. Állandóan vörösen villogott.
    Aztán nem tudom miért, de az is elmúlt magától! (tudom most noobnak, tűnök, de értek annyira a hardverhez, hogy ne írjak ilyet ok nélkül)

Egy ideig jó volt, és most 2 hónapja néha előfordult, hogy duplán klikkelt egy klikk helyett. Először nem tudtam mi történik annyira ritka volt. Mostmár minden 7-8. klikkelésnél duplán érzékel. Hajkitépős.

Már nagyon várom, hogy ez a rontás is elmúljon róla, hogy egy újabb, még innovatívabb hiba jelentkezhessen. (pl random görgőforgás vicces lenne, vagy cincoghatna is akár)

Havonta egyszer teljesen leáll, ilyenkor ki-be kell kapcsolni, és a recievert újra bedugni usb-be.

NE VEGYETEK ILYET! Aki megveszi, magára vessen. És mielőtt pechesnek tituláltok, nézzetel körül a Logitech tech forumán (anyázás és sírás minden oldalon a Revo miatt. Minden felsorolt hibámmal találkozhatsz)

Az "FPS-re nem jó" az marhaság. Bárkit fejbeküldök bármilyen online multizásban vele, parasztvakítás a sok játékos egér, nem múlik azon semmi. Kellően gyors ez is, ha te is az vagy. Ha meg valaki béna hozzá, azon nem segít egy Razer egér sem.

Ami miatt nem tudok megvállni tőle az a design és a kényelem. De a dupla-klikk miatt kénytelen leszek cserélni.

Ha hardverileg stimmelne, ez lehetne a világ legjobb egere, de így csak egy roncs. Akinek meg rendesen megy az imádkozzon minden este, hogy úgy is maradjon.

Új hozzászólás Aktív témák