Új hozzászólás Aktív témák

• vamzi

senior tag

Sziasztok!

Van nekem 2db MX revo-m. Az egyik a legrégebbi, régi piktogramos, bontható adapteres füstös vevőjű és ezüst gombos. Ez tökéletesen üzemel mind a mai napig, pedig nyúzva van.

És van a másik, ami pedig szerintem az egyel újabb lesz, mert más a piktogram, fix a töltője és ezüst a gombja. Ezzel viszont történt annyi, hogy a vevője ki lett törve az USB-ből. Ezt meg is írtam a logitechnek a pontos típusokkal, errefel küldtek egy teljesen új vevőt. Viszont az istennek sem tudom a kettőt összepárosítani. Se az egyes számú egerem vevőjével, sem az új vevővel. Ha az egyes számú egerem vevőjével és a connection utilityvel próbálom összepárosítani, akkor ugyan lefut a párosítás, csak nem történik semmi(nem meglepő, nem kompatibilisek). Ha viszont az új vevőt szeretném párosítani a Connection Utilityvel, akkor minden opciója szürke(inaktív) és nem engedi lefuttatni a párosítást. A vevőt a gép felismeri.

Vajon rossz típusú vevőt küldött a Logitech, vagy csak én bénázok. A pontos típusát estefelé megírom, mert most nincs előttem.

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák