Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iphone applikáció problémák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tulsagosan elol van a gorgo???
Szerintem te fogod tul hatul az egeret...Kereso gomb meg ritka hulye helyen van, en pl. ha akarnam, akkor sem tudom megnyomni, mert a mutatoujjam masodik ujjperce ala esik, azt meg nem tudom ugy hajlitani, hogy kozben a bal gombot meg ne nyomjam.
Hatranyulni az ujjam hegyevel meg nem fogok.Click-to-click allitas: nezd at megegyszer a SetPointot, mivel minden programhoz kulon-kulon lehet allitgatni a gorgo uzemmodjat.
Alapertelmezes szerint pl. bongeszokben ki van kapcsolva az uzemmod valto gomb, es free spin a default.Ha a gorgo fulon legordited az "All other programs" menujet, akkor ott ki tudod valasztani a bongeszoket, es at tudod allitani, hogy mukodjon bongeszes kozben.
Valoszinuleg eddig csak a nem nevesitett programok futasa kozbeni gorgo uzemmodot sikerult allitanod.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest