Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz nyunyu #618 üzenetére

Na, köszi, megtaláltam a megfelelő beállítási módot.

Amit te javasoltál, az sajnos nem működik, mert a legördülő listából nem lehet kiválasztani a "middle button" funkciót annál 4. gombnál.

Viszont végigpróbálgattam a görgő 3 féle scroll funkcióját, és amire eddig állítottam, annál nem ment a lenyomott egérgörgő, vagyis annál nem csinált semmit, ezért nem működött nekem.
    De most átállítottam másik scroll funkcióra, ezzel már működik az egérgörgő lenyomása is. :K
    Érdekes, mintha már próbálgattam volna ezeket, de nem akart akkor még menni, most mindenesetre okés lett.

Egyénként megoldottam a dolgot úgy is, h a 4. gombra rátettem egy billentyűzet kombinációt, ami elvileg az új lap megnyitása a háttérben (ctrl + altgr+ enter) volt, de sajnos ez nem mindegyik weboldalnál működött.

Most már csak azt kérdezem, h a lendkerék funkció az ennél az egérnél nem megy? Arra az effektre gondolok, amikor görgetésnél tovább görög az oldal, nem csak 3 oldalt pörget le/fel.
    Vagy az másik Logitech MX egerek tulajdonsága?
    Azt hiszem használtam már olyan egeret, annak mintha a görgője is lazán görgött volna, de ennek nem olyan, ez csak sima görgő, amennyit forgatom, annyit forog csak, nem görög tovább.

És köszi, h benéztél a topicba, láttam, h te válaszolgatsz itt, már épp meg akartam kérdezni priviben, h hátha tudnál segíteni. :D

Új hozzászólás Aktív témák