Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, köszi, megtaláltam a megfelelő beállítási módot.

Amit te javasoltál, az sajnos nem működik, mert a legördülő listából nem lehet kiválasztani a "middle button" funkciót annál 4. gombnál.
Viszont végigpróbálgattam a görgő 3 féle scroll funkcióját, és amire eddig állítottam, annál nem ment a lenyomott egérgörgő, vagyis annál nem csinált semmit, ezért nem működött nekem.
De most átállítottam másik scroll funkcióra, ezzel már működik az egérgörgő lenyomása is.
Érdekes, mintha már próbálgattam volna ezeket, de nem akart akkor még menni, most mindenesetre okés lett.Egyénként megoldottam a dolgot úgy is, h a 4. gombra rátettem egy billentyűzet kombinációt, ami elvileg az új lap megnyitása a háttérben (ctrl + altgr+ enter) volt, de sajnos ez nem mindegyik weboldalnál működött.
Most már csak azt kérdezem, h a lendkerék funkció az ennél az egérnél nem megy? Arra az effektre gondolok, amikor görgetésnél tovább görög az oldal, nem csak 3 oldalt pörget le/fel.
Vagy az másik Logitech MX egerek tulajdonsága?
Azt hiszem használtam már olyan egeret, annak mintha a görgője is lazán görgött volna, de ennek nem olyan, ez csak sima görgő, amennyit forgatom, annyit forog csak, nem görög tovább.És köszi, h benéztél a topicba, láttam, h te válaszolgatsz itt, már épp meg akartam kérdezni priviben, h hátha tudnál segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gitáros topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Adóbevallás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest