- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
george11
addikt
válasz
dokesz007 #1252 üzenetére
Miért lenne Istenkáromlás?
Az MS egerei legalább olyan jók, mint a Logitech cuccok.
Nekem itthon MX1000 van,de kezd meghalni az akksija,mert egy nap alatt lemerül.
Szóval azért,mert Logitech,még nem hibátlan.(sőt a logitech billentyűzetben meg kifejezetten csalódtam: hangos, néha ''beragad'' lenyomásnál, a csuklótámasz sem teljesen fasza) -
lorcsi
veterán
válasz
dokesz007 #1244 üzenetére
nekem semmi ugrálás nem tapasztalható, egyszerű pvc-s prohardveres egérpaddal használom
a diNovo-hoz kaptam ezt az egeret.
szerintem notihoz is profi cucc. ha nem túl nagy a kezed kicsit nehéz lehet, de szerintem csak a csajoknak van pici kezük, szal' neked is bizti kényelmes lesz
van az alján egy ki-be kapcsoló gomb ha ne akarod hogy véletlenül is többet fogyasszon
[Szerkesztve] -
-
válasz
dokesz007 #1248 üzenetére
Ugyanígy voltam Dvd lejátszóval.12k és a távírányíton nincs ki-be kapcs gomb
De akkor is ez a legjobb lejátszó még jóval drágábbakat is leveri tudásban.
Igen,az más esett ha te csak Usb-n tudod használni.Szerintem simán van rá gari(Nekem 5 év is vande csak néhány boltban adnak ennyit,sok helyen csak 3 év)Te nem tudod használni,mert ugrál az egérmutató és nem tudod mi a baja(de ajánlatos 3 napon belül visszavinni ilyen esetben)
-
válasz
dokesz007 #1242 üzenetére
Nekem Mx1000 van,csak arról tudok mesélni!
Ha a precizítás fontos szerintem nagyon jó,többféleképpen be lehet állítani az érzékenységet.
A legkényelmesebb egér.Annyira nem drága 13-14(a g7 nem 20?)
A G7 újabb egér és ezért jobb a lézere(2000 dpi és 20 G gyorsulás)játékosoknak lett kifejlesztve.
Én azt mondom a mx1000 tökéletes,rengeteg gomb is van,de ha ezt veszed Ps2-ön használd.
Szívből tudom ajánlani.
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest