- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
grabber #1375 üzenetére
Hyperglide?
Elvileg letezik MX1000-hez is, de idehaza foleg az MS-1 alverziot kapni, ami csak meretben ter el tole, de az nem erdekes, ha az eredeti talpra ragasztod ra.
Viszont utana nem art valami egeralatetet rakni alaja, mert asztallapon hulye hangja van.
Egeralateten viszont siklik ezerrel, valosaggal szarnyakat kap az eger tole. -
sgbo
csendes tag
válasz
grabber #1262 üzenetére
én is úgy tudtam 1 hétig bírni fogja, csakhát az nem arra vonatkozik, hogy egész álló nap nem pihen...de tényleg az a lényeg egy napot legalább bírjon, úgyis majdnem mindíg a töltőn pihen éjjel.
(amúgy amikor 1 zöld csík van akkor még jópár óráig elmegy (piros csíkkal is legalább fél órát még működik) -
sgbo
csendes tag
válasz
grabber #1258 üzenetére
állandó használat (kb napi12h úgy hogy nem nagyon pihen)) mellett nekem is csak 2 ilyen napot bír ki (fullról amíg megjelenik a piros). De már kezdettől fogva ilyen (9 hónapja enyém a kicsike). Az hogy 1 hétig kibírja az marketingduma (sok ''üresjárattal számolva'' pl. persze ha közben az ember filmet néz meg egyebek akkor ugyis magától kikapcsol, nem fogy....így lehet kibírja 1 hétig).
de nem zavar, este ember úgyis felrakja a töltőre és meg van oldva. -
dokesz007
aktív tag
válasz
grabber #1247 üzenetére
Igen olvastam pár hszt...
az a bajom, h ha kiadok 12-13 ropit egy egérre azzal ne legyenek már ilyen gondok, nem vagyok spúr de ha valamiért pénzt adok akkor az elvárt teljesítményt produkálja...
jah én valsz idegbajt kapnék!!! ha csak usb-n tom használni és ugrál akkor visszacserélik garban???
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest