- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mosqu!to
addikt
Nem kell azt sem, nehogy azt hidd, hogy csak te tudsz angolul.
Ettől független te írtál az alatta levő sorban egy ilyet, hogy ''ja persze h van olcsóbban csak találd meg!''. Erre reagáltam.
Újonc vagy, vedd vissza az arcod, mert ezzel itt nem lesz nagy sikered. Ezt veheted figyelmeztetésnek is.
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Tényleg igazán nehéz megtalálni: Saturn, Media Markt, Lord Computer... Bármelyikbe besétálsz, és elédrakják.
Ráadásul egy használt cuccot új árán adni elég érdekes. Mindenesetre áruld nyugodtan ennyiért, én csak egy tanácsot adtam, hogy vidd kicsit lejjebb az árát, mert így a kutyának sem fog kelleni. -
Mosqu!to
addikt
A pedálok potija egy idő után szar szokott lenni, pontosabban kikopik, ezért kicsit módosítani kell rajta Mozso írásai alapján: Bővebben: link
Ez abban nyilvánul meg, hogy valamelyik (nálam a gáz) maxra benyomva nem éri el a maximum értéket, illetve teljesen pontatlanná válik, ami azt jelenti, hogy teszemazt benyomod félig a pedált, majd ott fixen tartod, de a gázadás értéke fel-alá ugrál. Másik dolog, ami még történni szokott, hogy a pedált elengedve még mindig minimálisan benyomva marad. Ez pl akkor szar, amikor fékezel, majd elengeded, és a fék még mindig fog. Mintha kézifékkel mennél... -
Mosqu!to
addikt
Ez azon múlik, hogy az ember mennyire veszi komolyan. Egy momo sokkal precízebb, pontosabb és komolyabb, mint egy Formula. Sok szopás nincs vele, 1x jól meg kell csinálni a pedálját, és utána hibátlanul működik. Ha neki megér +13e Ft kiadást egy kormány, akkor vegye. Csalódni nem fog, de a pedált szinte biztos, hogy meg kell majd csinálnia. (kb fél órás munka...)
-
Mosqu!to
addikt
Ennyire ő sem hülye, ha nincs leengedve, akkor a kormány lapjához ér a karom vége, tehát oda csak egy papírlap férne be... Nekem amúgy még vastagabb az asztalom, mert elöl van egy merevítő, és így 56,5mm
Amúgy elég érdekes, hogy arra nem fér fel, mert én most lepattintgattam a kis fejeket, és be tudtam fogni a fülekkel is!
Kösz az ötletet!
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
huh, de rég volt már ez!
Újabb problémám lenne a kormánnyal kapcs: ''lötyög'' a kormánykerék, és ez baromi zavaró. szétszedni nem mertem, garancia, meg egyéb dolgok miatt. Szóval lehet ez ellen vmit csinálni? Szétszedhetem? Ha lehet, akkor mit kell és hol?
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
heeellpp meee!
valakinek csak van ilyen kormánya, az igazán segíthetne be-kalibrálni. fogalmam sincs, h kormányt hogy kell belőni, mert még sosem volt.! -
Mosqu!to
addikt
szal adott 1 Logitech MOMO Racing kormány, net tom, hogy hogyan kell beállítani stb, h működjön a játékokban. Szal feltettem a drivert és utána mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest