- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
Igen tutira Magyarországon élek.. Azt nemtom hogy hol van a Saturn sőt még nem is hallottam róla. De azt írtam hogy a Media Markt honlapján nem láttam. Ebből következik hogy tom hogy hol van Media Markt. Nem feltétlenül a Lordban a legolcsóbb mert hallottam hogy van ahol 22 asszem. És ezt szerettem volna kideríteni, hogy hol.
Azért mert te régebbóta vagy itt a ph-n nem kéne leszólni az újoncokat.... -
Misike
tag
Hát először is thx, hibás volt a kormány, visszavittem,kicserélni nem tudták így hát visszaadták a lét.
Amúgy meg én is a Lordnál vettem 26500 hufért, az más kérdés, hogy most nincs nekik, azért nem tudták cserélni: jövő hétre ígérik.
Monnyuk a Lord Logitechben extrém olcsó, de máshol is 30K környékén van egy MOMO, használtért 29K nagyon sok szerintem is.
30K-ért azonnal újat hozok garanciával, kiszállítva.
[Szerkesztve] -
Zsebröfi
tag
Hali!
Nekem ugyan nem momo van, csak sima Wingman Formula Force GP. A ''lötyögés'' (szerintem) teljesen természetes, hiszen a force feedback miatt nem lehet teljesen fixre rögziteni, mivel a rázódások miatt kell ennyi hely. Remélem érthető voltam
De ha hülyeséget írtam javítsatok ki! -
rATdrAgOn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest