- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
Igen tutira Magyarországon élek.. Azt nemtom hogy hol van a Saturn sőt még nem is hallottam róla. De azt írtam hogy a Media Markt honlapján nem láttam. Ebből következik hogy tom hogy hol van Media Markt. Nem feltétlenül a Lordban a legolcsóbb mert hallottam hogy van ahol 22 asszem. És ezt szerettem volna kideríteni, hogy hol.
Azért mert te régebbóta vagy itt a ph-n nem kéne leszólni az újoncokat.... -
Misike
tag
Hát először is thx, hibás volt a kormány, visszavittem,kicserélni nem tudták így hát visszaadták a lét.
Amúgy meg én is a Lordnál vettem 26500 hufért, az más kérdés, hogy most nincs nekik, azért nem tudták cserélni: jövő hétre ígérik.
Monnyuk a Lord Logitechben extrém olcsó, de máshol is 30K környékén van egy MOMO, használtért 29K nagyon sok szerintem is.
30K-ért azonnal újat hozok garanciával, kiszállítva.
[Szerkesztve] -
Zsebröfi
tag
Hali!
Nekem ugyan nem momo van, csak sima Wingman Formula Force GP. A ''lötyögés'' (szerintem) teljesen természetes, hiszen a force feedback miatt nem lehet teljesen fixre rögziteni, mivel a rázódások miatt kell ennyi hely. Remélem érthető voltam
De ha hülyeséget írtam javítsatok ki! -
rATdrAgOn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest