- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Most br. 32-ért lehet kapni Momo Racing-et, ami igencsak jó választás lehet azoknak, akik mostanában készülnek kormányt venni.
-
hod64
csendes tag
Hali!
En is most tervezek vasarlast, ezert a napokban nezelodtem, s azt talaltam, hogy az olcsobbik valtozat most jelent meg, s szerintem meg nem kaphato Magyarorszagon. Szoval valoszinuleg a dragabbik lesz a Metroban, azaz a MOMO Force.
Ha tevedek, javitsatok ki.
En is varom az ujat, mert olcsobb, de 30 bruttoert rogton kell egy Force is. Legyszi, jelezzetek vissza, hogy tenyleg van-e a Metroban, s hogy melyik, mennyiert.
Udv:
Hod -
Jym
tag
Hi Evribordi!
Félretéve a tréfát, kormányt akarok, de gyorsan. A Logitech most lesz a Metro-ban 30pénz, szerintetek megéri, vagy mást érdemes nézni? Ez a vásárlásra szánt összeg felső határa, szóval drágább nem érdekel. Most néztem, hogy ennek van egy sima MOMO ForceWheel, meg egy MOMO Racing ForceWheel változata, az árkülönbség +50% a simára (az 50, míg a Racing 35 körül mozog).
Kérdésem:
- a Metrós az melyik?
- gyakorlatilag mi a különbség?
Thanks for important informations.
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged