- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicgep.hu
csendes tag
válasz
parker75 #344 üzenetére
Igen azért érdemes megnézni ezeket is, mert nem egyértelmű, hogy az egér miatt van az FPS csökkenés, hisz az fizikailag jól működik. A WIN7 alatt van sok driver, ami nem működik még megfelelően és tud ilyen hibákat produkálni ezért kell frissíteni őket. SZerintem az alaplapi frissítése meg fogja oldani.
-
magicgep.hu
csendes tag
válasz
parker75 #342 üzenetére
Jó lenne másik WIN7-es gépen is megnézni, mert szerintem ott valami driver lehet a gond, így megbizonyosodnál róla.
A következőket érdemes megnézni mindenképpen:
- hangkari vagy alaplapi driver frissítések a gyártó oldaláról. Csodát tudnak tenni sokszor.
- Hálókártya vagy alaplapi driver frissítés a gyártó oldaláról.
- Próbáld ki PS2 átalakítóval is (ha működik vele)
- Nézd meg a win7 egérbeállításokat.
- Setpointban kapcsold ki az összes "szükségtelen" funkciót.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
magicgep.hu
csendes tag
Én exactmat-ot használok. Fém pad és azt vettem észre, hogy a teflon talp sokkal gyorsabban kopik és karcolódik, de kényelmesebb használni, mint a szövetet.
-
magicgep.hu
csendes tag
válasz
Svájcinéger #327 üzenetére
Szerintem, ha különösebb problémád nincs a G7-el, akkor tartsd meg. Ugyanis nem lehet beszerezni és használtban is elég keresett. Ráadásul a Logitechnek nincs még olyan vezetéknélküli gamer egerek, mint a G7 volt.
-
magicgep.hu
csendes tag
válasz
szabessz #326 üzenetére
Elsőre a színe, mert a G9 fekete a G9x szürke, egyébként a markolatok kompatibilisek.
Műszakilag, pedig a maximális felbontás a különbség elsősorban. 200-5000dpi állítható 200dpi lépésekben. Külön az X és az Y tengelyen. A G9 max felbontása 3200dpi. Szerintem az is bőven elegendő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest