- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klykkly
tag
Sziasztok
Fura kérdésem lenne. Pár éve vettem egy mazda-t. Van benne egy utólag beépített kis nyomógomb kb a kézifék alatt, zöld LED is van a gomb közepén. A gondom az hogy nem tudom mire való. Sajnos a kereskedő se tudta kideríteni mikor vettem. A minap elkezdtem kísérletezni a kis nyomógombbal. A következőket tapasztaltam.
Ha hosszan lenyomva tartom kb 3-4 másodperc akkor egyet csippan valami a műszerfal alól. Ha ismét lenyomva tartom akkor meg kettőt csippan. Ez ismétlődik ha nyomkodom, tehát valami ki--be funkcióra gondolnék.
Aztán ott a LED a gombon. Ez kizárólag csak akkor szokott világítáni ha nem halad az autó. pl megállok , ekkor néha pár másodpercig világít. Ennek a LED-nek nem igazán találtam rendszert a működésében.Az autó működésében semmi különbséget nem vettem észre a gomb hatására.
Kérdésem az lenne van e valakinek ötlete mi a fene lehet ez a cucc ? Ismerős e az ilyesfajta működés?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest