- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Első autóm lesz egy 1995ös régi 1.3as Swift. Úgy tudom, hogy eléggé lopják, vagy legalábbis könnyű feltörni, ezért autóriasztót keresek.
Első blikkre ebay -t néztem, valaki már próbált ilyesmit? Nagyon gagyi? Sok minden nem lehet benne rossz, ha az áramkörök jók. (Max a távirányító törik szét a kulcs mellett)
Esetleg hazai (budapesti) boltot tudtok ahol hasonló árban találok valamit?A lényeg az lenne, hogy ha hozzányúlnak az kocsihoz már riasszon. Azzal sokra nem megyek, ha kinyitják az ajtót és arra riaszt, mert akkor ami volt a kocsiban azt elviszik, hiába vijjog. Nem attól félek, hogy elviszik a kocsit, inkább, hogy kirámolják.
Az plusz lenne, ha olyan riasztót találnék, amibe lehet GSM kártyát tenni, és felhív ha riasztás van.Apropó, van nekem egy fölös Samsung Galaxy S4 -em, abból nem lehet valami riasztót varázsolni? Elvileg még rákötni sem kéne nagyon semmit, max egy szirénát, hiszen van benne giroszkóp, gyorsulásmérő meg minden ilyesmi.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest