- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MunezXBK #144046 üzenetére
Én nem tartom követendő példának, mert láttam mit csinál egy melegebb (legalább 18 fokos) nap egy téligumival pl. egy E-mercin: Morzsálódva kezdett kopni, szerintem idővel ahogy más gumikon is, levállhat róla a futófelület.
Oké ez egy 7 év körüli, számunkra élete végén lévő téligumi volt. De az újaknál is azt saccolnám, hogy egy 30 fokos nyári napon egy tempósabb városi közlekedés alkalmával igencsak le lehet gyalulni a felületüket. -
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #144021 üzenetére
Vidékiek nem szívesen mennek Bp-re, ha meg így nézed elég nagy a vonzás körzet. Én is vettem már Fehérváron autót, meg fater is.
45 perc pályán, hamarabb ott vagyok, mint Kaposváron, következő hely ahol ennyi kereskedés van Veszprém, vagy Bp
Autót is adtam el Fehérváron. -
pit stop
addikt
válasz
MunezXBK #143987 üzenetére
Futómű is szuper - feszes, de úthibákat is szépen kidolgozza, és a zajcsillapítás is jó benne.
Focvis: gyári LG kábelt használtam, hallgattam rád de nem számított neki. Waze telefonon ment, összedugtam őket, nem működött. Ha egyszer egymásra hangolódtak nem volt gond, de volt, hogy 20 perc után vették észre egymást, hiába nyomkodtuk akár telefont akár központi rendszert.
-
-
rbalint88
addikt
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
MunezXBK #142345 üzenetére
Azert irtam kerdojellel, mert masok istenitettek a Bmw Led hez kepest.
Bitpork: Van par nagyvaros, Vinica, Dnetropetrovsk, Zaporozse ahol csak amul az ember, es nem negativ ertelemben.
De eleg a Karpatokba felmenni a telen.
En sokat vagyok kint, baratnom itt kosarlabdaedzo. -
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #141925 üzenetére
Ja, nem.
(#141926) Integrale: Semmi köze hozzá, de erről valamiért a Buell motorok féke jutott eszembe.
(#141927) Coyot: Vannak, akik szerint igen.
-
Integrale
veterán
válasz
MunezXBK #141636 üzenetére
A3-ban egy lehajthato hitvany kis valami volt a ket napellenzo kozott, hasznos volt, de egy vekony muanyag lap.
Sorjas mufabetet, es lotyogo kesztyutarto egy 15 millos E osztalyban elfogadhato? Zorgo B oszlop karpit, sorjas kardanbox egy uj M4-en? Pontatlanul illesztett kasznielemek egy uj M6 GC-n?
A hiba es az igenytelenseg az hiba es igenytelenseg nemzettol fuggetlenul, ne legyen kettos merce.Kedvencem a 7 eves C-Max a haz elott, nagy nemet minoseg, es mozog az oracsoport (az uj ceges Fiesta oracsoportja ugyan igy mozgott), egy kemeny muanyagdarab a napellenzo, ami elvagja az ujjad az illesztesnel, elol puha, hatul kemeny ajtokarpit? :D
-
Integrale
veterán
válasz
MunezXBK #141605 üzenetére
Kinezet szubjektiv, szerintem messze a legjobb a kozepkategorias vetelytarsaival szemben, minosege mint egy F30-as BMW, Audi A4 minosegre megeszi reggelire mindet (C, 3, IS stb), de az az odavetett tablet meg az igenytelen racs keresztben, hazavagja az egeszet.
+ Neked hatranybol indul minden ami nrm VW termek. :D
hacki87:
Fiatalkatreszeken nezted? Ott adnak 30% kedvezmenyt koszoneskor. :) -
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #141177 üzenetére
Akkor csak az osztráknál?
Saint_: Most erről az ugrott be mikor Ralf Schumacher-t meg dj Ötzi-t etettem, mindkettő bejárt a konyhára, előbbi tök normális volt, utóbbi egy beképzelt majom, egyszer megkérte a főnökasszonyt és beállt a pulthoz beolvasni a rendeléseket és azt hitte k jól csinálja -
Magnum_
nagyúr
válasz
MunezXBK #141070 üzenetére
Beszeltem a heten Nemeto-ban elo volt osztalytarsammal, ot az frusztralja (szo szerint igy irta), hogy nem tud ott ingatlant venni. Mondjuk ez a magyar mentalitas miatt van, a nemete 85%-a berel, elmondasa alapjan.
Az elem kifenyesedett, mondjuk kevsebbet csiszoltam, mint kellett volna, pici rucsi maradt, DE jobb lett, mint volt. Nem fullos nyilvan, de 50cm-rol mar nem is latszik. Elsore egesz turheto munka lett. Ha nem ezust lenne, valoszinuleg nem latszodna.
Ha lesz turelmem, megcsiszolom meg egyszer. -
-
szabonagyur
félisten
válasz
MunezXBK #140805 üzenetére
Hasonlo temaban volt ugyvednel ket hete es ot ideztem. Akkor azt mondta, hogy kothetsz szerzodest a jelenlegi tulajjal(aki csak hasznalo), hogy te adsz neki kolcsonbe penzt a hitel kifizetesre, de ha a vegen nem arra kolti el a penzt akkor nagyon hosszadalmas jogi ugy lehet belole...
-
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #140661 üzenetére
én is most hasítottam bele, 2001-től 2016-ig 4 autót használtam, skoda+ kia 5,5-5,5 évig voltak meg, azokat szalonból hoztam ki. KIA is csak azért lett eladva, mert megszületett a fiam és volt 2db 3 ajtós autónk (kia proceed és golf 4)
Saint_: szóval akkor most nálad karácsony van? -
dethroner
veterán
válasz
MunezXBK #140629 üzenetére
Oké, azt hiszem meggyőztetetk, Depo lesz. De ebből van olyan hogy belülről állítható, és olyan amihez nem írnak semmit. Mivel én nem találok az autómban semmi kapcsolót ami a lámpa magasságát állítja, csak a lámpa fölött van valami tekerős izé, akkor nekem a sima mezei változat kell? És hol a legolcsóbb venni, talán itt ?
-
dethroner
veterán
válasz
MunezXBK #140605 üzenetére
Depo, biztos jobb mint a TYC? Általánosságban jobb, vagy lámpatípusoknál? Ebben és ebben is a TYC tűnik számomra jobbnak. Bár lehet ezek projektoros lámpák, nekem meg sima H4 van, ezért nem tudom
(#140606) aero. Szerintem az utángyárott R19 lámpa picivel drágább mint a foncsorozás, de most nem akarok pár ezresen spórolni, tudom milyen gyötrelem éjjel közlekedni vele, a jobb minőséget szeretném, és ha a gyári lámpa felújítás lenne a jobb, akkor azt választanám. Bár egy búra akkor is kellene, mert a bal oldalin van egy pici lyuk, ami miatt esős, párás időben látszik hogy belül nedves, párás
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MunezXBK #140609 üzenetére
Pfaffenhoffen. Munchen utan Ingolstadt fele.
Focvis: csumpi 1.800 :/ meg a nagyon dragak is 24 oran brlul elkelnek 20-tol felfele, ami jo.
Mondjik tempomat 140-150vegig klimaval 7.9L volt, de NEM besorolos.
Sok meg vele a munka. Esztetikaval. Kb 2het es 50k. + felni. Mert azt keri a meret
-
Coyot
őstag
válasz
MunezXBK #140588 üzenetére
Amennyire emlékszem űrtartalomra nem adhat kevesebbet, tehát akkor higítanák a benzint?
Árkülönbségek pálya vs város vs jászkarafaszajenői kút árai között is nagy mértékűek szoktak lenni. Felkapottabb helyeken eddig mindig vagy a gyenge szolgáltatás - automata kút - vagy sima piacszerzésnek gondoltam az ilyen jellegű leárazásokat.
Itt Győrben is ha jól rémlik 15-20 Ft különbség van az elefántos és a random ismertebb kút árai között városon belül.
Bécsben pedig az automata kút 1.1x a gázolaj pálya mellett belvárosban meg 1.57 volt múltkor. Én simán megtankolom ezekből az olcsóbbakból de olyan még nem volt hogy literrel többet evett volna. Azért is furcsa ez nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest