- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #185892 üzenetére
Az én Golfomban se tökéletes, a V60-ban sem volt az, magyarán én más ritmusban törölném a szélvédőt. Ellenben Vectra C-ben, Saab 9-3-ban teljesen az én ízlésemnek megfelelően működött.
A xenon is a Saabban volt a legjobb (szvsz nem létezik annál jobb), Vectra bixenon is igen fasza, Volvo OK, Golf 7 szódával elmegy. A futómű pont fordított sorrend.
Az ülés témakört szintén a 9-3 Aero nyeri.
Összefoglalva: egy Saab 9-3 Aerot szeretnék, amelyik úgy rugózik és fordul, mint egy Golf GTI. Köszönöm a figyelmet!Szerk: Jut eszembe, volt valamikor egy 2008-as Mondeo kombim, annak volt a legjobb futóműve amit ismerek. Szóval 9-3 Aero + mezei 2008-as Mondeo futómű. Danke Sör!
-
MasterMark
titán
válasz
MunezXBK #181976 üzenetére
Az a hármas golfban is fűtőtt. Bár azt nem tudom mi alapján kapcsolja be, mert kábelek mennek oda, de kapcsolót nem láttam hozzá.
Qru: Ha alul fűtőtt a szélvédő, az előbb utóbb az egész szélvédőt átmelegíti egyébként. Az előző ablakttörlővel simán megvártam amíg átemelegítette, aztán letoltam az ablaktörlővel.
-
válasz
MunezXBK #181780 üzenetére
Gondoltam. Eszemben voltál mikor szívtam vele!
Csak emiatt nem veszek tornadort + kompresszort, bár most jól jött volna.És megvan a zörgés okozója is: az anyós napellenzőjén a piperetükör elhúzható fedele ütődik a piperetükör lámpájának. Teszek majd rá öntapadós filcdarabot.
-
válasz
MunezXBK #181664 üzenetére
Szép, de sz@r kezelni a fedkompot. Hányszor elnyomtam a klímát, hangerőt, miközben a fejegységen akartam valamit csinálni. Nem tudod megtámasztani a csuklód, mert végig érintős az alja a kijelzőnek. Seggberúgnám a dizájnert, aki kitalálta, mert addig oké, hogy tetszetős, de kényelmetlen a kezelése.
Van egy csomó hsz amire reagálni akartam, meg vannak nyitogatva, majd ha felkeltem válaszolgatok azokra is
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
MunezXBK #179581 üzenetére
Itt sem számít igazán. Rövid távon (20-30 km-es viszonylatban) pár percet nyersz vele, hosszabb távon meg úgysem tudod tartani, vagy a forgalom, vagy a korlátozások miatt, szóval megint nem sok nyereség lesz időben. Amúgy hosszabb távon, ha már meleg a motor, én is 140 körülre szoktam beállni, de amikor csak 1-2 lehajtót megyek, akkor simán csak 110-120.
Nem azt mondom, hogy ha kvázi üres a pálya, motor is meleg, kedvem is olyan, akkor ne mennék el 180-200-ig is akár, de ez nagyon ritkán jön így össze, tartósan hosszabb távon meg sose, szóval kikormolni a rendszert jól jön néha, de állandóan nyomni neki nemigen van értelme.
p
-
EQMontoya
veterán
-
válasz
MunezXBK #179559 üzenetére
Nem szoktam elolvasni a hozzászólásokat, most pótolom.
Szerk: Már látom, mindenki erre kíváncsi . :/(#179556) rbalint88: Majd 1x Andaxinnal.
A minimum kb. 5,6 volt, ugyanakkor 7,5 fölé sem igazán megy (talán 1x volt 7,8?), a jellemző 6,5 - 7 (kb. 165 km autópálya, 10 km város, 50 km országút).
-
válasz
MunezXBK #178785 üzenetére
Sajnos nem úgy karcos; alapozóig ment. Több helyen.
MP: Időnként fennakad húzott TDI is a szűrőn. De dízel van most másik.
Cactus: 2007 utáni 197 lovast próbáltam, a GSi érzésre jobb. Olyant vennék ami megéri és nem rozsdál, lehet a korábbi 170 lovas. Az előbb rákerestem, szo-szo a felhozatal, 3 milliót nem szánok rá. [link]
Igazából nincs rá szükségem, de ma reggel jött az értesítés az Astraról, muszáj volt megnézni. Most meg belelkesedtem.(#178786) rbalint88: A tipp helytálló, nulla az esélye, hogy pályanapra menjek. 🤗 (Maradok a hülyegyerek üzemmódnál. Evvan.)
-
válasz
MunezXBK #178712 üzenetére
Nálunk nem volt szokás a rutinpálya - máig nem ismerem az okát, csak apámmal jártam ott - egyből a forgalomban kellett kezdeni Zalaegerszegen.
Az ausztriai shopping halazsztva, a feleségem nem tolerálja az esetleges karantén-izgalmakat. 2 hét múlva újra próbálkozom.
Délután Astra F programot tervezek. Hol szokott rohadni? Hátsó sárvédő, tanksapka környéke megvan. Máshol valami rejtett helyen?
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
válasz
MunezXBK #178397 üzenetére
Nekem jobb hatsoban volt kevés... Jelzett is hét elején a tpms. Csak akkor a 3. Kútnál feladtam a pumpa keresést
lehet ki kéne bontanom a gyárit...
Valami történt éjjel a teremgarázs kapujaval... Full be van horpadva az egész és fullban nyitva van, ki van kapcsolva
kíváncsi lennék a sztorira
-
törölt tag
válasz
MunezXBK #177200 üzenetére
[link]
Marhafaggyú. Akinek az örege borozik az ismeri mi ez, fahordó ajtaját kenjük vele. Késsel finom szilatokat kell vágni és kézben, kézmeleggel megolvasztani. Na, ezt rákentem a Frontera motorháztetejére egy tenyérnyi részen, jobban lepergeti a vizet, mint a RainX és szép polírozott csillogó kinézete van.Aztán a Napon szépen meg is folyt rondára, majd jó avas büdös lett.
Cserébe a nyestet is vonzza szerintem, mert a pele, egér imádja megenni az egész rúddal a pincében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest