- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #279091 üzenetére
és radi8tor:
Ja, apum mesélt róla sokat, oktatott vele a katonaságnál, meg a PRV-valahányas lokátort cipelte. Mindenki úgy ismerte, hogy krazos Tibi.
Egyszer élményvezetni akartam én is Zamárdiban, a telefonban mondták, hogy oké, semmi akadálya, aztán a helyszínen derült ki, kogy közel sincs működőképes állapotban. Feleslegesen autókáztunk órákat a semmiért. 🤷♂️
-
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #278813 üzenetére
A helyiek megnézik, sokszor megkaptuk a kérdést honnan jöttünk, amire általában meglepődést (távolság) majd a “you must be Hungry” vicc a válasz. A teljes infrastruktúra (parkolás, kompok, útdíjak) rendszám alapú, az hibátlanul számláz, látszik az appban.
Parkolási bírságnál minden adatot kitöltöttek, úgyhogy valószínűleg hozzáférnek valamihez.
-
válasz
MunezXBK #278778 üzenetére
Még nincs semmi konkrét. Az egész kb. színház, először elsütik, hogy csúnya Brüsszel miatt kell elvenni az éves szaldót, lesz max havi, aztán egyszercsak az egyik csicska nyílt levélben (érted, nem a párton belül a piros telefonon) sírva kéri a SAJÁT pártját, hogy ugye ne szüntessék már meg az éves szaldót...
Jövőre önkormányzati választások lesznek, ez nem más csak propaganda, pávatánc. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Alusky
senior tag
válasz
MunezXBK #277032 üzenetére
A benzinkúton a kis tartályocska vagy az oszlopos keréknyomás ellenőrző, de használható a kis szivargyújtós kompresszorokra is.
Fújtató hangot hallat az eszköz (vagy egy állat), ebben a kontextusban mint tárgy nem létezik, de a Budapestiek épp olyan parasztok, mint bárki más, csak másnak hiszik magukat.
-
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #276481 üzenetére
Jó utat!
Én pályát tanulmányozok a mai körözéshez.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #275285 üzenetére
CD-s rádióval nincs ilyen gond.
Nálam a Blue&Me (kihangosító + médialejátszó USB-ről) szokott néha furcsaságokat művelni, pl. nem mindig írja a dalok címét, átugrik 1-1 fájlt, amit korábban lejátszott (újraindítás után ismét játssza) vagy átlép a következőre, de 0:00-nál megakad, olyankor át kell váltani CD-re és vissza, utána rögtön elindul… De hát Microsoft-termék, nem csodálkozom.
-
-
válasz
MunezXBK #274733 üzenetére
Igen, ezt említettem, hogy két csoport van a topikban.
Fiestával és C3-al is leértünk ezeken az utakon ha lendületesebben/hárman mentünk, ha jöttek szembe nem mindig volt opció jobban helyezkedni.
208al voltunk most, az meg relatív magas - C4 ST meg még magasabb, mindkettő úgy készült hogy nagyobb kerékkel máris kész legyen belőle a 2008 - C5AC/3008.Első nap hazafelé inkább Nagyoroszi/Hont felé jöttünk haza, ami kb 15p/20km plusz, de arra normális/átlagos az út.
-
Alusky
senior tag
válasz
MunezXBK #274613 üzenetére
Én kétszer is, megkaptam mindkettőre a fél évig érvényes palsztikkarit, de hát már a kutya se emlékszik az egészre, meg értelme se volt.
Sima Neo Citrannal meg két nap sorozatnézéssel le volt tudva, aztán mentem melózni. Egyedül vagyok ev, úgyhogy nem volt gond azzal másokat megfertőzök, ez volt a lényeg, a többi nem érdekelt.
Le is lépnék olyan melóból ahol mindennap az agyamba akarnának dugni pálcikát, elég volt az a kettő is a dokinál, azok miatt is csak azért mentem be, hogy megkapjam a kártyát és akkor fél évig csendbe vannak legalább, egyébként nem mentem volna. Aztán végül csak környezetszennyezés lett az egész műanyagkártyás dolog is, soha nem kellett egyszer se sehol. Bánom is, hogy elmentem a dokihoz önként a teszt miatt, az volt az utolsó eset, hogy én beadtam a derekam ilyenekben, mai napig haragszom magamra érte, itthon kellett volna maradnom és leszarni az egészet.
Mindegy, nem offolok, meg nem hergelek senkit, 3 éve ezért kaptam egy hónap tiltást. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest