- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
j.bravo #65309 üzenetére
Akkor izmozás lesz. Ha márkaszerviz akkor bevizsgálják ha a "sarki pék" csinálta akkor meg röhögve lepattint valami mondvacsinált ürüggyel.
Utóbbi esetben ha ügyvéddel és/vagy követeléskezelő haverokkal mész akkor még akár lehet is sanszod bár ezek után aligha vállal be több melót a kocsiddal az adott szerelő (ami nem felétlenül baj).
BBD: Oké, hogy az motorikusan kellemesebb (bár ez is ízlés kérdése, nekem sosem okozott gondot elforgatni 5-6 ezerig) az alacsonyabban jelentkező nyomaték miatt de lássuk be: egy autó nem csak a motorból áll.
Ha valakinek akkor pont neked nem kell ecsetelnem, hogy mennyivel praktikusabb egy Kuvik. Nem csak az 5 ajtós mivolta miatt hanem a magic seat miatt... És ezt tudja Bögre is hisz volt már G8, G9 Kuvikja sőt még Jazz-e is.
mod:
Amúgy városban az 1,4 tsi is bekér 8-9-et, szóval nem eszik kevesebbet mint a 1.8i. Országúton meg pályán lesz fogyi előnye csak. Ha alacsony városi fogyi a cél akkor HSD kell. Az viszont autópályán hurka.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
j.bravo #65250 üzenetére
Attól függ mi a baja. Ha leégetted 2 nap alatt akkor az user error nem garis. Ha szerkezeti hibás akkor 2 év, a beszerelésre meg ha jól tudom fél vagy 1 év...
De ez Saint asztala neki hosszabb a neve 2 betűvel.
rii: Kinyomócsapágyat feleslegesen terheled. Előbb elfárad majd és cserés lesz.
mod:
vilike: Hát igen a TSI-DSG párost mindenhol szídják tesztekben. Na majd Bögre Jetta-ját kipróbálom, hogy tényleg szarul van-e programozva a TDI-DSG-s Kormihoz képest.
-
rbalint88
addikt
válasz
j.bravo #32484 üzenetére
ja, ez angol autóé
tuti nem lineáris, 80 és 100 között jó, de ugye az alfákat általában autózni szeretőknek gyártják, akik remélhetőleg figyelnek erre és nem csak ész nélkül használják. benzinesnél normális a nagyobb érték, hamarabb és jobban melegszik. egzakt adatokat nem tudok a működési hőmérsékletről, de sokkal magasabb hőmérsékleten dolgozik a benzines, mint a dízel.
-
brumi1024
veterán
válasz
j.bravo #30863 üzenetére
Én is járok arra sokat (csapatni? nem vagyok én huligán
), nagyon szeretem, emiatt magamnak választanám a parti utat, de ha a biztonság a szempont akkor célszerű lent menni. Fogyasztásban sokkal beljebb leszel a lentivel. Focvis is jár arra az ecoGTI-vel, de ő minimumfogyasztásra hajt ott.
(#30852) Skillet: Én is sok minden mástól is függővé tenném, hogy FWD vagy RWD. Amikor év elején autót néztem végül 3 jelöltre szűkült a listám: A3, Golf és a BMW 1-es. Az 1-est pedig megkaptam egy hétvégére, alapvetően tetszett (az automatája mondjuk annyira nem az F10-es ZF-jéhez képest), de mikor átültem belőle egy rövid időre az A3-ba nem volt kérdés, nem kellett az 1-es, annak ellenére hogy az RWD. Egyszerűen annyival kifinomultabb és jobb autó volt számomra, hogy csak a hajtás nem adott annyi pluszt. Az egyes 3 hengeres motorja 11 literes átlagával arra a 250 km-re meg nem volt túl szimptatikus.
(#30871) Qru: A nedves úton egyenesen megindulásnál tényleg komoly előnyei vannak az AWD-nek. A múltkor nyálkás időben egy hátsókerekes (valszeg trágya gumis) E60 535i-nek, amikor 0-70-ben ott hagytam egy több mint 100 lóval gyengébb, de quattro Q3-mal, mert ő nem tudott elindulni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
j.bravo #30870 üzenetére
Igen, olcsóbb és nyugisabb.
A hegyen át menve sanszos hogy magamfajta boyracerekbe botlasz.
mod:
rbalint88: AWD-ről beszéltél/tünk. A Passatban egy olcsó sz@r haldex 4wd rendszer van, ami a 3 diffis awd-től annyira van mint Makó Jeruzsálemtől.
Nem tudom nekem az vhogy sosem adta ki. Bubber sokkal ügyesebb kanyarban. Mátrába menet volt időm tapasztalni, ha Korminak odakenek kanyarban elkezdi tolni az orrát, Bubbernek meg már a kanyarcsúcsponton tolhatom a padlót egyszerűen mint egy sinautó úgy fordul.
Hangsúlyozom mind a kettő autó egyforma erős! -
Qru
MODERÁTOR
-
-
-
Rivaul
addikt
-
TaaT
nagyúr
válasz
j.bravo #10888 üzenetére
Nincs nagy buktatója az 1.6 négyesgolfnak, kicsit drága megvenni mert túl van hypolva. Minden alkatrészből van utángyártott elfogadható árban és minőségben.
Vannak eletronikus gondok mint kábeltörés és mikrokapcsoló bug, de ha jó helyre viszi az ember ezek sem hajtépő mutatványok. Itt-ott rohad, nem annyira vészesen. Fogyasztás függ a használat körülményeitől, 6L alá bevinni kb nem lehet.
Egy a lényeg, 1.4-est nem szabad venni belőle.
-
válasz
j.bravo #10875 üzenetére
Szia!
Üzemanyagszűrőt is kell időnként cserélni, az autó szervizkönyvében benne van, hogy hány km-enként. Hondánál ha jól emlékszem 40.000km. Simán reális lehet 20k a cseréért, az én autómhoz 15k a szűrő, de van amelyikhez 30k...
Most nézem unixon kedvezmény nélkül egy BOSCH szűrő a tiedhez 38.000 Ft
Szart nem érdemes venni, főleg nem dízelnél!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest